خوبه ک اینجوری این سه سالشه ولی انگار پیر در بستر بیماریه اگه جلوش دعوا کنیم بترسه میفت ...
ای خدا الهی بمیرم. متاسفانه سگ منم خیلی استرسیه چون شوهرم زیاد جلوش داد و دعوا و کتکاری کردی، طفل معصوم هر وقت شوهرم داد میزنه مثل بید میلرزه. من بخاطر تیمو اصلا جواب شوهرمو نمیدم که ادامه نده. از شوهرم وحشت داره
0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷
ای خدا الهی بمیرم. متاسفانه سگ منم خیلی استرسیه چون شوهرم زیاد جلوش داد و دعوا و کتکاری کردی، طفل مع ...
سگ من اگه ببینه حتی یه خورده صدامون رفته بالا سریع میره تو اتاق درو میبنده قهر میکنه
با شیر از دلش درمیاریم😂🥺
0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷
خدا نکنه عزیزم 💕 سگا خیلی گناه دارن زود از دعوا میترسن ما هم ۲۴ ساعته مشغول داد و بید ...
من داد نمیزنم ولی شوهرم خیلی عصبیه با رفتاراش این بدبختو روانی کرده وقتایی که شوهرم دعوا را میندازه میزارمش تو اتاق. آخه چند بار اومده از من حمایت کنه شوهرمو گاز گرفته، بعد میزارمش اتاق میرم میبینم کز کرده یه گوشه میلرزه.اشکم در میاد یه وقتایی میگم من با انتخاب بدم این سگم مریض کردم. ببین حتی از دست هم میترسه، انقد دعوا دیده. یکی بهش دست تکون میده میخاد پارش کنه. یکی میخاد منو بغل کنه میخاد جرش بده. همش خاطرات دعوا تو ذهنشه فکر میکنه میخان بهم آسیب بزنن