2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روتوایلر برای نگهبانی خوبه .سر و صداشم جز وظایفش میشه دیگه

بله من خونم ویلایی هست و اطراف همه آپارتمان ولی همسایه ها ناراحت هستن و نامه گذاشتن که یک بلایی سر سگتون بیارید که به پلیس زنگ می‌زنیم 

بله من خونم ویلایی هست و اطراف همه آپارتمان ولی همسایه ها ناراحت هستن و نامه گذاشتن که یک بلایی سر س ...

اخه طفلکی 

امیدوارم یه آدم خوب برای واگذاری پیدا کنید 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
سگ ندارم ولی دور و بری هام دارن ویتامین و پد آموزشی و دامپزشکی و غذا خشک و تشویقی و  تقریبا می ...

کاملا درسته 👌👌👌

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن

ما يدونه روتوايلر داريم يدونه هم عراقي

اينا خونگي نيستن

خوردو خوراكشون با سگ كوچولوي خونگي خيلي فرق ميكنه

اينا سگ بزرگي هستن و زياد ميخورن 

در روز سه چهار كيلو ات اشغال مرغ ميخريم ميپزيم ميديم ميخورن دو تاشون

ولي سگ خونگي يه تيكه مرغ بخوره سير ميشه يا يه كاسه غذاي سگ بدي سير ميشه

سگ دختر عموي همسرم يه پياله بزور غذا ميخورد

از غذاي هاي خودشون بهش ميدادن

ما خودمنم قبلا يه پاكوتا داشتيم از غذاهاي خودمون يكم براش ميكشيدم معمولا هم بدون نمك ميدادم بهش

من گربه دارم تجربه سگ رو ندارم اما قبل از گرفتن به نگهداریش کامل فکر کن ،اسباب بازی نیستن که آدم یکسال نگه داره بعد بخواد رد کنه بره،حیوون به آدم وابسته میشه بعد واگذاری خیلی غصه میخورن،شاید پانزده تا بیست سال عمر کنه ،غذا میخواد گردش میخواد تمیز کردن داره مریضی و دکتر داره و ...

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

من سگ دارم 7سالشه. از 18 روزگی دست خودمه. عاشقشم با اینکه بداخلاق و یکم بی ادبه. من هم غذا خشک میدم هم مرغ هم گوشت گوساله. خرج خوراکش ماهی تقریبا 1ونیم.یه وقتایی 1 تومن. متلا چند روز دیگه باید ببرم واکسن بزنم میشه 700 تومن. به جز خرجش بنطرم نگهداری‌ش سخت تره. اگه نمیتونی نیار چون وابسته ی هم میشین نمیتونی ردش کنی. ردش هم کنی عذاب وجدان میگیری. من شوهرم قبلنا خیلی به سگم گیر میداد همش میگفت ردش کن بی ادبه، پاس میکنه، کارم شده بود گریه. ولی شوهرمو قانع کردم. خودم همه کاراشو مدیریت میکنم. مسعله ی بد مسافرت رفتنه. باید یکیو داشته باشی نگه داره. وگرنه به مشگل میخوری. سگ ما پیش هیچ کس نمیمونه. شوهرمم قبول نمیکنه بیارم مسافرت. چون شیطونه با همه کس کار داره. عید مجبور شدم بزارم پیش مربیش روزی 300 دادم. ولی همش فکرم پیشش بود

من دارم هزینه ها بستگی به خود سگ داره 

مثلا سگ من اصلا غذا خشک نمیخوره خودم ماهی ی بار  براش با مرغ سیب زمینی کدو سبز برنج و نون غذا خونگی درست میکنم و فریزش میکنم ک هزینش چیز زیادی نمیشه 

یا اصلا از اسیاب بازی سگ خوشش نمیاد فقط با چند تا ماسک و گل مگنتی بازی می‌کنه 

دستشویی تو حیاط میره پد نداره

تو خونه آزاده پارک سگ نداره

یعنی خرجش فقط سالی ی بار واکسنه

سگ خیلی مودب و ارومیه هفته ای سه بار معمولا میبرمش پارک

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید