2777
2789
این دولتی ها طبیعی میکشن بیرون همه رو همسایه مارو دکتر تشخیص سز داده بود تو دولتی طبیعی کشیده بودن ب ...

منم حوصله جیغ و داد درد کشیدن نداشتم رفتم خصوصی سزارین اختیاری! انگار نه انگار ک زایمان بود

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

تو همون کار های کوچیک غذا پختن بکنی خوبه تا بچه نیاد پایین خودتم اذیت میشی لگن هات فشار میاد اگه سز ...

قزبونت برم مرسی که راهنماییم کردی پس اونموقه دهانه رحم بسته بمونه یکی ازشرایط سزشدنودارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الان فقط دولتی این قیمتی که گفتین درمیاد

تهرانی اگه تهرانی یه آدرس میدم با ۱۰ تومن زایمان میکنی اختیاری راحت

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…
عزیزم الان فقط دولتی این قیمتی که گفتین درمیاد

واقعا من ۶ ماه پیش یک شب و ۲ روز در آمد ۱۰ میلیون تبریز خصوصی بودم ولی خیلی راضی بودم  واقعا ارزشش و داشت بخدا حلالشون باشه چقدر رسیدگی خوبی داشتن هم به من هم به بچه رفتارشون چقدر خوب بود واقعا خدا ازشون راضی باشه خیلی راضی بودم دوباره بچه دار بشم میرم شخصی آنجا شوخی نیس که آدم جونشو میده دستشون بابا 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
واقعا من ۶ ماه پیش یک شب و ۲ روز در آمد ۱۰ میلیون تبریز خصوصی بودم ولی خیلی راضی بودم  واقعا ار ...

کدوم بیمارستان بود خواهر؟ بیمه نداشتی؟ من موندم سز کنم یا طبیعی. بیمه تکمیلی دارم. میخام برم شهریار 

کدوم بیمارستان بود خواهر؟ بیمه نداشتی؟ من موندم سز کنم یا طبیعی. بیمه تکمیلی دارم. میخام برم شهریار& ...

نه بیمه نداشتم عزیزم ۱۰ تموم شد ۶ ماه پیش بله شهریار بودم واقعا عالیه شهریار خدا ازشون راضی باشه خیلی خوبه فقط شهریار من هم مونده بودم ولی سز ورداشتم که پایینم خراب نشه 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝