2789
عنوان

دوستام😐

237 بازدید | 16 پست

سلام 

یه کم دلم گرفته گفتم باهاتون صحبت کنم ... 

جدیدا حس میکنم اهمیتی برای کسی ندارم ... اون قدری که به دیگران بها دادم اونا بهم بها ندادن 

مثلا یه دوست دارم مریض شد کلی هواش رو داشتم تولدش کلی هواش رو داشتم یه کادو خوب گرفتم براش تولد تو خونمون گرفتم سوپرایزش کردم و همیشه همیشه کلی راهنماییش کردم کلی ‌پای حرفاش بودم و..... یا یه دوست دیگم هر چیزی که من داشته باشم اون نداشته باشه رو میاره پایین 😐 حتی یه خرید کوچیک اگه کردت باشم 

منم راستش کمی از دوستام  فاصله گرفتم ... نمیدونم من حساسم یا کارم درسته 

خیلی حساس شدی بهشون فرصت بده مگه بهم زدن دوستی به همین سادگیاس😐😑

کاربری دست دونفره🤞دوتا دختر باهوش و خوشگل😍☺️ یکی مجرد یکی متاهل:(خدایا شد، مرسی❤️ کمکم کن به کمک تو برای همه بشه)❤️✌️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منو چی میگی دوستم بخاطر اینکه نمرم ازش بیشتر شده بود تولدمو تبریک نگفت 😐 ولشون کن باید رو ندی ! ...

شاید یادش رفته باشه😐 همیشه خوشبینانه نگاه کن ب موضوع ب نفع خودته

کاربری دست دونفره🤞دوتا دختر باهوش و خوشگل😍☺️ یکی مجرد یکی متاهل:(خدایا شد، مرسی❤️ کمکم کن به کمک تو برای همه بشه)❤️✌️❤️
نمیخوام بهم بزنم میخوام مثل قبل نباشم 

خب اره بعضی وقتا تغییر لازمه

سلام.ببین..من خیلی اینجوری شدم..ولی دیگه فهمیدم دوستای ما حتی گاهی اگر تمام تلاششونو بکنن،بازم یه جایی نمیتونن مارو درک کنن،بازم ممکنه نتونن آروم کنن مارو،شاید نتونن پیشمون باشن و...پس دلیل برا این نیست که دوسمون ندارن.ولی در کل،اشکال نداره اگه همه رفتن..خدا که هست..اگر همه آدما ولم کنن خدا که هست.و دوسم داره هرجور که باشم.وقتی کسی درکم نکرد و تنها بودم و حتی خودم نمیدونستم چمه،خدا دستمو گرفت..و خودمم میخوام سعی کنم با خودم خیلی رفیق باشم🙂تو هم زیاد حساس نشو آبجی.اول به خودت عشق بده و اگر بازم عشق موند،بده به رفقات..بعدا کم کم عشقت زیاد تر هم میشه💗

میشه برای امام زمانمون یه صلوات بفرستی؟🙂🌸
نمیخوام بهم بزنم میخوام مثل قبل نباشم 

به نظر شخصی من،اگر قبلا خیلی جاها از خودت گذشتی و رو خودت پا گذاشتی دیگه نکن این کارو..وگرنه اگه دوستات واقعاااا خوبن که دوست بمون..اگر نه یکم کمرنگ شو

میشه برای امام زمانمون یه صلوات بفرستی؟🙂🌸
شاید یادش رفته باشه😐 همیشه خوشبینانه نگاه کن ب موضوع ب نفع خودته

یادش نرفته بود چون خودش بعداً  بهم  گفت بخاطر نمره ها زنگ نزده تبریک بگه 

نمیدونم چجوری باید به این قضیه خوشبینانه نگاه کنم 😒

یادش نرفته بود چون خودش بعداً  بهم  گفت بخاطر نمره ها زنگ نزده تبریک بگه   نمید ...

فق یه جوری ب قضیه نگا کن که خودت ناراحت نشی همین

[QUOTE=238611126]به نظر شخصی من،اگر قبلا خیلی جاها از خودت گذشتی و رو خودت پا گذاشتی دیگه نکن این کارو..وگرنه اگه دوس ...[/QUOTE ببین خوبن ولی ازشون نمیشه انتظار داشت  در حد خودم  اون قدری که من محبتم رو بهشون نشون دادم اون هیچی .... اون یکیم حس میکنم حسوده مثلا اگه من برم یه مانتو بخرم میگه اره اینا ارزونن 😐 حالا اصلا اینجوری نیست و من از یه فروشگاه خیلی خوب تو آف خریدم ولی نه خیلی گرون تر بود 😒 یا مثلا یه کااری کنم یا حتی ما خونمون یه جای خوبی تو تهرانه جای متوسط و خوب  بد خودشون خونشون اطراف تهران میگه بیاین اینجا بخرید خیلی خوبه اینجا😐