2777
2789
عنوان

چیکار کنم خستم😔

183 بازدید | 15 پست

یسال و نیمه عروسی کردم ی پسر دوماهه دارم

شوهرم دوسم داره ولی خیلی بد اخلاقی میکنه 

امروز پلو گذاشتم اندازه خودمون داداشش اومد براش کشیدم خورد رفت بقیشم گذاشتم برا شوهرم خودم هیچی اصلا باباش زنگ‌زد گف ناهار میام بعد بمن گف چی داریم گفتم هیچی خودمم ناهار نخوردم دیدم داد زد پاش و‌کوبوند زمین مث اینایی ک بخان بیان بزنن گف میگم چی داریم گفتم هیچییییی 

دیدم رف سر یخچال گف پ اینا چیه حاضری درست کن براش نگفت خودتم بچه شیر میدی بخور عین خیالش نبود برا من منم غذا باباش و درست کردم‌اومد خورد و رفت 

تو این یسال و نیم یه روسری و برا من نگرفته لباسام همه مال قبل عروسیمه مامانم هروخ میاد پیشم برام لباس میخره چون میدونه وقتی هنوز تو خونه بودم همه چی برام فراهم بود ناراحت میشه..تو بارداریمم لباس راحتی نگرف برام دیگ خسته شدم چ کنم شغلشم موبایلیه نرم افزار خسیسم نیی ولی نمیدونم چشه

کاربری قدیم۱۳۹۷هستم☺️
از لباسای تکراریم خسته شدم دوس دارم منم بروز باشم‌همش۲۰سالمه مگ چندسالمه😔

شوهرت چند سالشه؟؟؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خودت کم توقعی نحوه بیان کردنتم طوری باشه به دور ار ترس و خجالت وعصبانیت بهش بگو ملت برا دوست دخترشون خرج میکنن زنتم کلی زحمت میکشم نیاز من برطرف کن یعنی وظیفه شرعی وقانونی همسرته کمک مادرتم درقالب پول قبول کن بهش نگو

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
اره تقصیر خودمع

خیلی صبوری سکوت یا روش منفعلانه وریختن تو دلت بیفابده یه شب شام بذارچیزی ک دوسداره بچه خوابید یه شب نشینی دونفره بگیر از قبل فکر کن حرفات بزن قبل شروع حرفات بگو یه خواهش دارم میخوام شنونده باشی بدون قضاوت بدوبیراه گوش کنی بشین بعد شام مفصل حرفای دلت بدون دعوا بگو من جای شما بودم همسرم یهویی مهمون میاره میگم عزیزم درگیربچم ناراحتی نداره برو کنسرو ماهی لوبیا چیزی بخر منم سیب زمینی میذارم نهایت بیرون غذا بخره بگو نمیتونم یکی وصل بمن من سرزده خیلی شاهکار کنم املت بذارم خودت همسرت بگیر تومشتت وقتی حرفت بدون بحث بزنی میفهمه حق باتو

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
خیلی صبوری سکوت یا روش منفعلانه وریختن تو دلت بیفابده یه شب شام بذارچیزی ک دوسداره بچه خوابید یه شب ...

بخدا تا میخام بگم میزارع میرع ب حرفام گوش نمیده یا حرفم و قط میکنه همش با خودم میگم بزار برو ولی عرضه رفتن ندارم 

و میترسم پسرم و بگیره وگرنع دلم شکسته تر از این حرفاس..تو بارداریم میرف برا خواهر ناتنییش ک یسالشه لباس میگرف نمیگفت ی خونگیم برا زنم بگیرم بارداره اصلا انگار انگار..

کاربری قدیم۱۳۹۷هستم☺️
بخدا تا میخام بگم میزارع میرع ب حرفام گوش نمیده یا حرفم و قط میکنه همش با خودم میگم بزار برو ولی عرض ...

باید ازش بخوای بشنوه والا آخر این رابطه میشه بن بست

باید ازش بخوای بشنوه والا آخر این رابطه میشه بن بست

ینی جدا میشیم؟ خودمم حسم همینه میگم زیاد دوام نداره

پسرم چی میشه پس😔🥺

تا میگم میگ بدجنسی و حسود ب خواهرم حسودی میکنی😔

بقران اینطوری نیست فقط دیگ کم اوردم دلم میخاد منم خوش باشم دختر عموهاش بهترین زندگی و دارن ولی من هیچی اصلا تازه بخدا خیلی بروروم بهتره از اونا..

کاربری قدیم۱۳۹۷هستم☺️
ینی جدا میشیم؟ خودمم حسم همینه میگم زیاد دوام نداره پسرم چی میشه پس😔🥺 تا میگم میگ بدجنسی و حسود ...

خکوت جلو همسرت با کسی و زندگی مقایسه نکن مشاوره بگیر تا یاد بگیری چطور عنوان کنی خواستت ک همسرت بشنوه

جلوش اصلا نمیگم با خودم میگم 

برو خودت مشاوره به مادرت بگو بجا پول لباس بخوره پول بده برو مشاوره اونوقت روحیاتتون می سنجه بهت راهکار میده برو مشاوره خوب بخوای منم کلی کانال پیج دارم البته باید بخونی مطالب ببینی کدوم بهت میخوره راهکار اجرا کنی 

ممنون میشم

https://t.me/DrAzartash_delneweshteh