2777
2789

سلام بچه ها یه مرغ مینای معمولی از صبح تا حالا دور خونمون پرواز میکرد میومد تو پنجرم، بهش غذا دادم خیلی گشنه بود...خیلی بیقرار بود آوردمش تو خونه الآن ارومتر شده سروصدا نمیکنه دیگه. نمیدونم میشه رهاش کنم تو طبیعت یا نه؟ کسی اطلاعاتی داره؟ خواهشا هرکی میدونه بهم بگه اگه میشه رهاش کنم کجا میتونم ببرمش؟ حالم بده دلم براش میسوزه. لطفا بهم بگین تو این مدت که پیشمه چطور باید ازش نگهداری کنم؟

نگهش دار 

همین الان در خونه تون آگهی گمشده میزنن 

😂😂😂

میبری میدی یه پولی هم میگیری

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         

تو طبیعت فک میکنم میمیره نمیدونم

من عمم یکی داره از این خونگیاس حرف میزنه میاد بیرون

غذا بگیر واسش و اب بزار و سعی کن روز در میون هم تمیزش کنی اگه قفس داری

⁦⁦←⁩⁩میخواهم رویاهایم را به موهایم سنجاق  کنم⁦🌈🎡🎠🖇️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو طبیعت فک میکنم میمیره نمیدونم من عمم یکی داره از این خونگیاس حرف میزنه میاد بیرون غذا بگیر واسش ...

خودم نمیتونم نگهش دارم عذاب وجدان امونم نمیده... حداقل اگه یکی باشه بتونه کاریش کنه میدمش بهش

سلام...عزیزم منم ۴ ساله مرغ مینا دارم.

اول براش از ی پرنده فروشی غذا مینا بخر ب اسم پلیت.

نیمساعت یبارشنه میشه باید غذا بخوره و اب.

فعلا نگهش دار و سعی کن بپرسی کسی مینا گم نکرده.

وای منم یبار مینام گم شد خوومو کشتم؛ بمیرم برا دل صاحبش.

بعد مینهاشدت باش اند و احساساتی؛ چون گم شده الان بی اعصابه.

براش اب بریز تو ی تشت کوچک برود بازی کنه.

باهاش حرف بزن تمهاش نذار.

تو طبیعت اگر رهاش کنی کلاغ ها بهش حمله میکنند یا گربه ها.

چون دستی بوده بلد نیست تو طبیعت از خودش دفاع کند.