2777
2789
عنوان

سفر به کیش

456 بازدید | 11 پست

سلام دوستان. هفته دیگه برای سفر ۴ روزه به کیش میرم. چیا با خودم ببرم؟و  چه لباسایی بپوشم؟ من کلا جین دارم لباس گشاد و خنک و شلوار خنک یا پیرهن و دامن که روش مانتو میپوشن از کجاها میتونم این سبک لباس رو تهیه کنم؟ تهرانم.مرسی

خیلی جاها برو بازار های پوشاک یا تهران مال ایران مال پالادیوم اینا بگرد تو مغازه های مختلف بازار پوشاک امام زاده حسنم هست کیش کلا این موقع سال خیلی خیلی گرمه بهتر بود پاییز زمستون برید روزا هم نرید بیرون یعنی نمیشه رفت فقط شبا میشه انقدر شرجیه اونجا ولی جای خیلی قشنگ و پر ارامشیه هر چی لباس برمیداری نخی بردار نازک ترین جنس 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

لباسای خیلی خنک ببر شلوار لی حتما ببر کلاه ببر خنک ترین لباسات و ببر من بهمن ماه اونجا بودم با اینکه زمستون بود ولی گرم بود و به شدت شرجی الان که دیگه خیلی گرم باید باشه 

مرسی از همه تون. به قصد تفریح میرم خیلی رو خرید وقت نمیذارم‌. بیشتر میخواستم بدونم چند دست لباس ببرم که اونجا هم از لحاظ گرما هم جاهایی که میرم به مشکل نخورم

2790
2778
2791
2779
2792