2777
2789
عنوان

چطور برخورد کنم؟!

83 بازدید | 8 پست

سلام بچها جون❤

بچها ی چیز میگم خواهرانه راهنمایم کنین

من ی مدته با ی اقایی در ارتباطم بعد اون سری صاف رک میگه من "بگیر نیستما، حالا از اینورم من نه دختری ام ک ازدواج هدفم باشه نه... از یطرفم خیلی بهم برخورد ولی هیچی نگفتم فقط شوک شدم گفتم باشه، حالا من چی گفتم مگه🙃

بنظرتون باید چی میگفتم؟!

حالا میخوام کلا رابطه رو تمومش کنم ی جوری ک نه دل این بنده خدا بشکنه نه بگه بخاطر اینکه گفتمش بگیر نیستم کات کرده😂🙆‍♀️

بگین چیکار کنم لطفا😘

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اتفاقا به همین دلیل کات کن.  بگو من اویزون نیستم ولی دنبال رابطه بی هدف هم نیستم.  دخ ...

عزیزم مرسی ک جواب دادی❤

از کات کردن ک میکنم ولی نمیخام بگه چون اینجور گفتمش کات کرد پ منتظر بودهه بگیرمش

مشکل اینجاس

حالا راهنمایت ب خواهرت؟!

عزیزم مرسی ک جواب دادی❤ از کات کردن ک میکنم ولی نمیخام بگه چون اینجور گفتمش کات کرد پ منتظر بودهه ب ...

ببین اگه این فکرو بکنه خیلی بهتر ازینه که فکر کنه یه دختر سبکی که الکی با پسرا میگردی. کم کم سرد شو خودش میره. مثلا هربار پیام داد بگو وقت چت ندارم درس دارم میخوام با دوستم برم بیرون و... 

ببین اگه این فکرو بکنه خیلی بهتر ازینه که فکر کنه یه دختر سبکی که الکی با پسرا میگردی. کم کم سرد شو ...

اوکی عزیزم همینکارو میکنم😘❤

چقد احتیاج داشتم یکی این حرفارو بزنه بهم🌺