fatiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 3005 عنوان مارکش چیه،عکس 141 بازدید | 8 پست این ضد افتاب مارکش چیه زود بگید اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘 1401/03/04 | 12:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39724 نئودرم نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی
fatiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 3005 نئودرم مرسی عزیزم مارکش خوبه؟ اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39724 مرسی عزیزم مارکش خوبه؟ خواهش می کنم بستگی به پوستت داره. پوست من تا الان به هیچ ضدآفتابی نساخته😑 نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی
fatiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 3005 خواهش می کنم بستگی به پوستت داره. پوست من تا الان به هیچ ضدآفتابی نساخته😑 این ضد افتاب رو پیدا نکردم مارک شوون گرفتم ولی اصلا خوب نیس با اینکه بی رنگ گرفتم ولی رو صورت سفیده عین گچ و صورتمو پوسته پوسته کرد اصلا افتضاح بود چرا با اینکه بی رنگ بود ولی سفید میکنه؟همه ضد افتاب های بی رنگ اینجورین؟ اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39724 این ضد افتاب رو پیدا نکردم مارک شوون گرفتم ولی اصلا خوب نیس با اینکه بی رنگ گرفتم ولی رو صورت سفیده ... به خاطر زینک سفید می کنه بیشتر ماساژ بده تا بخوابه نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی
fatiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 3005 به خاطر زینک سفید می کنه بیشتر ماساژ بده تا بخوابه یعنی همه اینطورن؟ اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39724 یعنی همه اینطورن؟ بعضیا رد سفیدی ندارن یا کمتر دارنمثلا ضدآفتاب ایزدین نداره ولی تقریبا یه تومن قیمتشه🤦♀️ نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی
fatiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 3005 بعضیا رد سفیدی ندارن یا کمتر دارن مثلا ضدآفتاب ایزدین نداره ولی تقریبا یه تومن قیمتشه🤦♀️ اها مرسی عزیزم اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘