2821
2789
عنوان

اصفهانیها

241 بازدید | 8 پست

سلام همشهری های عزیزم

دبستان غیرانتفاعی دخترانه خوب محدوده جابرانصاری سراغ دارید؟

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من جابر میشینم ولی دخترمو دارالقران توو خیابان ابوریحان نوشتم و امسال اول بود و خیلی راضیم

دارالقرآن چی؟

دبستانه؟

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..
دارالقرآن چی؟ دبستانه؟

بله .مجموعه مدارس دارلقران.الان ثبت نامشون شروع شده.برو تو سایتشون

اردسشم سر راسته بعد پل جابر که وارد ابوریحان بشی تقاطع ال بویه هست

خیلی جو خوب و ارومی داره.کادر مدرسه هم فوق العاده هستن

بله .مجموعه مدارس دارلقران.الان ثبت نامشون شروع شده.برو تو سایتشون اردسشم سر راسته بعد پل جابر که و ...

ممنون گلم

میشه شماره شونو بهم بدی

09036318215

این شماره همراه مدرسه هست.خانم پورعلی معاون کلاس اولیا هستن

ولی حتما حضوری برو که از نزدیک جو مدرسه رو ببینی

البته امروز روز اخر هست.ساعت 12 تا یک بری میتونی با خانواده ها صحبت کنی ببینی نظرشون چیه

09036318215 این شماره همراه مدرسه هست.خانم پورعلی معاون کلاس اولیا هستن ولی حتما حضوری برو که از ن ...

خیلی لطف کردی عزیزم😘

امروز نمیتونم برم متاسفانه دیر شد خیلی