دوباره_زندگی مدیر عضویت: 1396/04/21 تعداد پست: 29290 عنوان بی بی چک، سر در گمم🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 121 پست سلام خوبین؟ بچه ها من ۲۲ سیکلم، ۳ روز دیگه موعدمه امروز اتفاقی دوتا بی بی چک گذاشتم به خاطر حالتهایی که داشتم یکیش مثبت شد یکیش منفی دیشب هم سیتریزین خورده بودم به خاطر حساسیتم حالا شما ببینید از تجربتون بگید عکسش تو پست بعد 1401/03/04 | 10:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوباره_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1396/04/21 تعداد پست: 29290 ممنون عزیزم ،،، نه تازه ماه اول اقداممه انشالله که خیلی زود باردار بشی و چشم به راه نمونیمنم ماه دوم اقدامم بود برای بچه دوم 🙂
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6445 انشالله که خیلی زود باردار بشی و چشم به راه نمونی منم ماه دوم اقدامم بود برای بچه دوم 🙂 فداتشم عزیزدلم ایشالا. بارداری توام فردا که موعدته یه بیبی بزن «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
دوباره_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1396/04/21 تعداد پست: 29290 فداتشم عزیزدلم ایشالا. بارداری توام فردا که موعدته یه بیبی بزن من دیگه بی بی چک نمیزنم صبر میکنم تا دوشنبه اگه پریود نشدم سه شنبه یه راست میرم آزمایش میدم
دوباره_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1396/04/21 تعداد پست: 29290 فداتشم عزیزدلم ایشالا. بارداری توام فردا که موعدته یه بیبی بزن من نمیدونم پریود شدم یا نه از صبح به شدت زیر شکمم درد دارم که الان به اوج خودش رسیده به شدت زیر شکمم درد میکنه به حدی که دردش تا معده ام کشیده میشه فقط در حد لکه بینی فعلا تو چی شدی؟ پریود شدی؟
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6445 من نمیدونم پریود شدم یا نه از صبح به شدت زیر شکمم درد دارم که الان به اوج خودش رسیده ب ... نه من پریود نشدم فعلا ... اگه لکه بینی داری دیگه میاد «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6445 من نمیدونم پریود شدم یا نه از صبح به شدت زیر شکمم درد دارم که الان به اوج خودش رسیده ب ... من دل دردو سر گیجه دارم حس میکنم میشم با یکم تاخیر «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
دوباره_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1396/04/21 تعداد پست: 29290 نه من پریود نشدم فعلا ... اگه لکه بینی داری دیگه میاد آره دیگه رسما پریود شدم ولی سابقه نداشته اینجوری و این مدلی درد بکشم 😑😑من که دیگه اقدامم کنسل شد چون شوهرم راضی به ادامه دادن نیست
دوباره_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1396/04/21 تعداد پست: 29290 من دل دردو سر گیجه دارم حس میکنم میشم با یکم تاخیر انشالله که نشی حداقل خوشحال شم که تو باردار شدی😌
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6445 آره دیگه رسما پریود شدم ولی سابقه نداشته اینجوری و این مدلی درد بکشم 😑😑 من که دیگه اقدامم ... مگه چندوقته اقدامی ؟ «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6445 انشالله که نشی حداقل خوشحال شم که تو باردار شدی😌 خودم که امید ندارم با پد بالای سرم میخابم دیشب یه مسکن خوردم نافم خیلی درد داشت «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
دوباره_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1396/04/21 تعداد پست: 29290 مگه چندوقته اقدامی ؟ ۲ ماه بود برای بچه دوم
دوباره_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1396/04/21 تعداد پست: 29290 خودم که امید ندارم با پد بالای سرم میخابم دیشب یه مسکن خوردم نافم خیلی درد داشت اگه تا فردا نشدی دوباره یه بی بی بزار
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6445 اگه تا فردا نشدی دوباره یه بی بی بزار ماه قبل بعد از تخمک گذاری رابطه بدون محافظت داشتیم سه روز عقب انداختم حالا میخام این سه روزه بگذره بعد یه بیبی بزنم «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
sepiiiiiideh عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 16501 سپیده بین ۴ تا بی بی چکی که گذاشتم فقط این مثبت شد بقیه منفی الان ۳ روزه درد مد ... ای بابا چرا آخه من اولین بی بی چک مثبت شد حامله هم بودم🥴
دوباره_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1396/04/21 تعداد پست: 29290 ای بابا چرا آخه من اولین بی بی چک مثبت شد حامله هم بودم🥴 من پریود شدم با یه درد بی سابقه در حد مرگ