2777
2789
عنوان

بی بی چک، سر در گمم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 121 پست
انشالله که خیلی زود باردار بشی و چشم به راه نمونی منم ماه دوم اقدامم بود برای بچه دوم 🙂

فداتشم عزیزدلم ایشالا. بارداری توام فردا که موعدته یه بیبی بزن

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فداتشم عزیزدلم ایشالا. بارداری توام فردا که موعدته یه بیبی بزن

من نمیدونم پریود شدم یا نه 

از صبح به شدت زیر شکمم درد دارم که الان به اوج خودش رسیده 

به شدت زیر شکمم درد میکنه به حدی که دردش تا معده ام کشیده میشه 

فقط در حد لکه بینی فعلا 

تو چی شدی؟ پریود شدی؟

من نمیدونم پریود شدم یا نه  از صبح به شدت زیر شکمم درد دارم که الان به اوج خودش رسیده  ب ...

نه من پریود نشدم فعلا ... اگه لکه بینی داری دیگه میاد

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
من نمیدونم پریود شدم یا نه  از صبح به شدت زیر شکمم درد دارم که الان به اوج خودش رسیده  ب ...

من دل دردو سر گیجه دارم حس میکنم میشم با یکم تاخیر 

نه من پریود نشدم فعلا ... اگه لکه بینی داری دیگه میاد

آره دیگه رسما پریود شدم 

ولی سابقه نداشته اینجوری و این مدلی درد بکشم 😑😑

من که دیگه اقدامم کنسل شد 

چون شوهرم راضی به ادامه دادن نیست 

آره دیگه رسما پریود شدم  ولی سابقه نداشته اینجوری و این مدلی درد بکشم 😑😑 من که دیگه اقدامم ...

مگه چندوقته اقدامی ؟

انشالله که نشی حداقل خوشحال شم که تو باردار شدی😌

خودم که امید ندارم با پد بالای سرم میخابم دیشب یه مسکن خوردم نافم خیلی درد داشت

اگه تا فردا نشدی  دوباره یه بی بی بزار

ماه قبل بعد از تخمک گذاری رابطه بدون محافظت داشتیم سه روز عقب انداختم حالا میخام این سه روزه بگذره بعد یه بیبی بزنم