2777
2789
عنوان

بی بی چک، سر در گمم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 121 پست
اصلا از وقتی باردار شدم تا زایمانم درد پریودی نداشتم

خب پس ممکنه پری بشی

طوری نیس عزیزم استرس نداشته باش هرچی صلاحه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
خب پس ممکنه پری بشی طوری نیس عزیزم استرس نداشته باش هرچی صلاحه

استرس ندارم 

چون من تو بارداری سر نازگل نیاز به شیاف و داروهای خاص داشتم 

فقط میخوام‌ زودتر بفهمم که اگه باردارم اقدام‌کنم واسه این داستانا 

وگرنه مهم نیست یا میشه یا نمیشه 

ولی خب هیچ وقت اینجوری نبودم که سه روز درد مداوم بکشم و پریود نشم 

دیگه نمیدونم 

مغزم نمیکشه 

شوهرم ۵ دقیقه دیگه میاد خونه که من برم بی بی چک بخرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره این مارک خییلی تعریفشو شنیدم داخل سایت میگن بهترین مارکه ولی شهر ما اصلا ندارن از این مارک

کدوم شهرین من مشهدم هرجا رفتم اینو دادن

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚

ن ما مشهد نیستیم اینجا فقط مدیکور و روژان و زیموها داره ک زیموها از همشون بهتره

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

امروز‌ رفتم داروخونه 

گفتم که ازتون بی بی چک‌نواری گرفته‌بودم یکیش مثبت شد 

سه تاش منفی 

دوباره اومدم بی بی بگیرم 

گفت برای چی بی بی میگیری؟ 

باید بری دکتر آزمایش بدی 

برام‌جالب بود تا گفتم بی بی چکا اینجوری شدن همچین جوابی داد 

امروز‌ رفتم داروخونه  گفتم که ازتون بی بی چک‌نواری گرفته‌بودم یکیش مثبت شد  سه تاش منفی& ...

خب ازمایش دقیق تره.راس میگ خیلی بخوای بگیری هزینش میشه همین ازمایش خون...

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
@وینارو     خوبی؟  چی شد؟  خوش خبری؟

بی بی نزدم هنوز میترسم منفی بشه 😂😂

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
مرسی عزیزم تو چطوری

پس هنوز پریود نشدی و‌ جای امیدواری هست😍😍

من والا خیلی خوب نیستم 

بی بی چکام منفی میشه 

۴ روزه درد پریودی و گرفتگی هاو‌دردای عجیب و غریب تو دور نافم، نزدیک‌معده و پهلوهام دارم 

خونریزی ندارم 

جاش همش ترشح 

دیشب از شدت درد بیدار شدم اومدم رو‌مبل نشستم گریه کردم 

دیگه دارم سعی میکنم بهش فکر نکنم و اگه دو تا سه روز دیگه پریود نشدم میرم آزمایش میدم

پس هنوز پریود نشدی و‌ جای امیدواری هست😍😍 من والا خیلی خوب نیستم  بی بی چکام منفی میشه  ...

من بی بی زدم الان منفی شد 🤕 امروز موعدمه تو کی موعدته 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
من بی بی زدم الان منفی شد 🤕 امروز موعدمه تو کی موعدته 

اشکال نداره 

غصه نخور🥺

من والا با این همه درد بی سابقه ای که کشیدم تو این چند روز میگفتم دیگه امروز پریود میشم که هنوز نشدم 

موعد اصلیم فرداست 

امیدوارم این همه دردی که تحمل کردم واقعا به خاطر بچه بوده باشه☹️

اشکال نداره  غصه نخور🥺 من والا با این همه درد بی سابقه ای که کشیدم تو این چند روز میگفتم دیگ ...

من فعلا هیچ علائمی از پریودی ندارم .... ایشالا بارداری عزیزدلم 

خب خیلی خوبه که علائمی نداری  جدی میگم  مثبت فکر‌کن  اگه هم باردار نبودی غصه نخوری ...

ممنون عزیزم ،،، نه تازه ماه اول اقداممه