2777
2789
عنوان

بی بی چک، سر در گمم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 121 پست
من دقیقا علایم تو رو دارم میگم وای خیس شدم میرم دسشویی نوار میبرم هیچی نیس ترشحه

حالا تو دوست نداری الان باردار باشی چون دخترت کوچیکه 

ولی انشالله هر دومون یاردار باشیم 😍🥺

تو از پریودیت گذشته تاخیر داری 

ولی من هنوز تا موعدم مونده😭

کدوم مارک مثبت شده بود عزیزم؟ من زیموها رو خیلی قبول دارم مارکش خیلی خوبه مدیکور همش کاذب نشون میده ...

این مدل گلم هیچ مارکی مثبت نشون نداد جز این.من چندتا مارک مختلف گرفتم ،حتی خودکاریا ک گرونتر بودن اونام نشون ندادن ولی از اول این نشون داد ک مثبتم بود واقعا

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا تو دوست نداری الان باردار باشی چون دخترت کوچیکه  ولی انشالله هر دومون یاردار باشیم 😍🥺 ...

اره اگه بچه دومم بود وحتی پشت سرهم حرفی نداشتم بازم

الان واقعا تازه دارم یکم نفس میکشم از حاملگی وبچه کوچیک

تقریبا بچم دیگه از نا ارومی دراومده

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
واااای مائده مبارکه این مثبته 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

سپیده 

بین ۴ تا بی بی چکی که گذاشتم فقط این مثبت شد 

بقیه منفی 

الان ۳ روزه درد مداوم پریودی دارم 

ولی خونریزی ندارم🥺

تازه فردا یا پسفردا موعدمه 

دیوونه شدم

خداروشکر  پس منم حتما پریود میشم  چون من و تو شرایطمون شبیه هم بود

حالا اگه شدی هم طوری نیست ماه بعد ان شالله

منم سر مهتا ماه چهارم اقدام باردار شدم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
حالا اگه شدی هم طوری نیست ماه بعد ان شالله منم سر مهتا ماه چهارم اقدام باردار شدم

نه دیگه اگه این ماه باردار نشم دیگه نمیشم 

چون شوهرم زد زیرش و گفت فعلا دیگه نمیخوام اقدام منم😔

این مدل گلم هیچ مارکی مثبت نشون نداد جز این.من چندتا مارک مختلف گرفتم ،حتی خودکاریا ک گرونتر بودن او ...

اره این مارک خییلی تعریفشو شنیدم داخل سایت میگن بهترین مارکه ولی شهر ما اصلا ندارن از این مارک

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
نه دیگه اگه این ماه باردار نشم دیگه نمیشم  چون شوهرم زد زیرش و گفت فعلا دیگه نمیخوام اقدام منم ...

ایشالا راضی میشه

ایشالا راضی میشه

بعید میدونم راضی بشه 

من همچنان درد پریودی دارم وحشتناک 

این سومین روزیه که درد پریودی دارم و هنوز خونریزیم شروع نشده و هر بار میرم‌سرویس یا خشکم یا ترشح بی رنگ مایل به سفید 

امروز نیم‌ ساعت وایستادم پای کار 

بالای کمرم یعنی پشت قفسه سینه ام و پهلوهام و شکمم داشت میترکید از درد

بعید میدونم راضی بشه  من همچنان درد پریودی دارم وحشتناک  این سومین روزیه که درد پریودی د ...

سرنازگل جونی که باردار بودی به وقت پریودی درد نداشتی؟