2821
2789

من عاشقشم خیلی خوشگله

میگن خودکشی کرد

_ هرچی که بخوام و به دست میارم .               _ ملکه وحشی🔥                                           دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند/ از گوشه ی بامی که پریدیم، پریدیم ...🐦

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

افسردگی داشته مادرشم روان پریش بوده چندباربستری شده ودوقطبی بوده شرایط سختیم تو کودکی داشته اینهمه دلیل برا خودکشی

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

اما من فکر دیگه  میکنم فکر میکنم معنای زندگی وهدف درستی نداشته وچندبارم تو نوشته هاش گفته من تصویری از خودم ساختم در فیلمها وکارهام که اقایون فقط به یک چشم نگاهم میکنن درصورتی که هر انسانی اندیشه وروحش متعالی ترهست وباید بهش بهای بیشتری داده بشه 

انکه چرایی زندگی روبفهمه با هرچگونگی خواهد ساخت

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
2823
2791
2779
2792