2777
2789
بله  پول  ارامش بيشتر  لبخند و حال خوب پدر و مادرم  نزديكي ب خدا  نميگ ...

دقيقا بله مخصوصا تو اين قانون واقعا با تموم وجودت نزديك شدن به خدارو حس ميكني منم خيلي چيزا جذب كردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقيقن وحود خدا ملموس تر ميشه  شما از چ تمريني براي قانون جذب استفاده ميكنيد ؟

شكرگزاري و تجسم و اينه كه مثلا چيزي خودم دوست داشتم كه بقيه داشتن از ته دلم واقعا براي طرف خوشحال ميشدم مثلا ميگفتم خدايا شكرت كه فعلاني ماشين خوبي خريد و من خوشحاليشو ميبينم 

اي جانمممم عاليهههه هر سه حركت خَيلي قشنگه من هر سه تارو اتفاقن انجام ميدم 

+ ي چيز ديگه

من ي تسبيح ك ازش خوشم اومد انتخاب كردم 

و چند تا از باور هايي ك اشتباه هستن و من دارند رو تصحيح كردم + چند بارري ك ميخام داشته باشم 

هر كدوم رو با حملات مثبت يك دور كامل تسبيح ميگم 

مثلن يك دور : پول هست

يك دور : من ادم ثروتمندي هستم 

يك دور : من در زندگي ام ارامش و فراواني دارمً 

خخخ

اي جانمممم عاليهههه هر سه حركت خَيلي قشنگه من هر سه تارو اتفاقن انجام ميدم  + ي چيز ديگه من ي ...

فقط يه سوال براي جمله هاي تاكيدي هربار شكر گزاري ام لازمه ؟مثلا وقتي با تسبيح اين تمرينو انجام ميديد

لزوما ن اما اگه ميخاي مثبت ترش بكني ميتوني بگي

مثلن من ميگم : خدايا شكرت ك امسال خونه خريدم 

شما ار چ طريقي ب اين طرز فكر رسيديد؟ 

من با خوندن كتاب شكرگذاري و فايل هاي صوتي دكتر بصيري خَيلي ب من كمك كردن 

لزوما ن اما اگه ميخاي مثبت ترش بكني ميتوني بگي مثلن من ميگم : خدايا شكرت ك امسال خونه خريدم  ...

من چند بار مثلا چيزي گفتم جذبش كردم بعد برام خيلي عجيب شد اين داستان تااين كه سرچ كردم ديدم واقعا همچين چيزي هست و كتاباشو خريدم و اين كه من از وقتي بچه بودم حتي سنم كمم بود به همه ميگفتم ادما خيلي كارا ميتونن انجام بدن قدرت اينو دارن فقط هركي بايد ياد بگير چطوري از استعدادش استفاد كنه يا هميشه از حرفاي منفي ميترسيدم نميخواستم گوش بدم الان وقتي بهش فكر ميكنم واقعا گيج ميشم كه اون زمان ك گوشي ها ساد بود و اينترنتي نبود چطوري اين باور قويو داشتم كه ادما ذهنشون خيلي قدرت منده