2777
2789
عنوان

بچه کی مریضه الان؟این ویروسه ک سرفه های خروسکی داره رو میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا که زود زود خوب بشه. خدایا این دردها چیه دیگه بسمونه 

والا مادرشوهر من میگه بهاری که سرد باشه تا آخر بچه ها توش مریضن. الان کرونا و اینا اومده اعصابا تحلیل رفته اضطرابا بالا رفته. پدر مادرا بیشتر اذیتن

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃
چی میدی دارو

من سه بار دکتر بردمش یبار اول یبار تب شدید روز دوم و یبار تب شدید روز سوم. اموکسی 250 خورد با پلارژین و پروسپان و چندتا تقویتی. تبش هم پروفن 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 
من سه بار دکتر بردمش یبار اول یبار تب شدید روز دوم و یبار تب شدید روز سوم. اموکسی 250 خورد با پلارژی ...

دوره اش چند. روزه بود؟ 

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃

خواهشا ببرش دکتر با دارو گیاهی و چیزای خونگی فقط مریضیش طولانی میشه بچه چن  روز بیشتر عذاب میکشه من خودم چن روز آبریزش بینی و سرفه داشتم هی خود درمانی کردم و اذیت شدم آخر امشب رفتم دکتر سرم داد چن تا آمپول تو سرم زد بخدا سرفه هام و نفس تنگیام خوب خوب شد کاش روز اول میرفتم دکتر

دوره اش چند. روزه بود؟  

یکشنبه هفته پیش بی اشتها شد شک نکردم چون بدغذا بوده همیشه. بعد ابریزش بینی گرفت همسرم گفت حساسیته. شب خوابیدیم دیدم ناله میکنه تو تب میسوخت بردیم دکتر شبانه روزی. تا صبح اسهال بود و تب داشت و بی حال. تبش اومد پایین اما از فرداش سرفه شدید سینه درد و اسهال استفراغ

شب دوباره تب کرد اینبار شدید تر و کنترل نمیشد بردیم بیمارستان.اونجا پر بود از بچه های بیمار این ویروس. جالبه زمان خواب تب میکرد خواب ظهر خواب شب. اصلاااا خواب نداشت یا سرفه و سینه درد یا تب. اموکسی سیلینش تموم شد تبش قطع شد اما سرفه و ابریزش داره هنوز و بی اشتهاس. دکتر گفت دو هفته دوره داره

یکشنبه هفته پیش بی اشتها شد شک نکردم چون بدغذا بوده همیشه. بعد ابریزش بینی گرفت همسرم گفت حساسیته. ش ...

بچه های منم دقیقا یکشنبه مریض شدن. دکتر آنتی بیوتیک نداد چون تب نکردن. گفت ویروسه باید دوره اش بگذره😞 بی اشتهایی شون اذیت میکنه.

بچه های منم دقیقا یکشنبه مریض شدن. دکتر آنتی بیوتیک نداد چون تب نکردن. گفت ویروسه باید دوره اش بگذره ...

خیلی بده 

من شربت سرفه قوی میدم اما بازم سرفه و ابریزش و بی اشتهاییش نگرانم میکنه