2789
عنوان

سقط😔

364 بازدید | 20 پست

بخاطر سندروم داون پسر چهارماهم رو اسفند سقط کردم تو بیمارستان و با درد وحشتناک، یک هفته بستری بودم، رنج و غم از دست دادن یک طرف، اینکه میگن گناه کردم غلط کردم دره رحمت خدارو بستم، دره روزی و برکت رو بستم، گناه سنگینی رو دوشمه، خدا خواسته داده حالا مریص داده باید دنیا میاوردیش، نطفه بسته بشه نباید دیگه سقط کرد حالا بچه هر چی باشه، حتی باعث حرج هم می‌شد باید دنیا میاوردیش، و خیلی حرفای دیگه ک رنج و دردم رو آنقدر بیشتر کرده ک فکر میکنم ی آدم کثیف و بدم، درد و رنج این افکار حسارو چ کنم 😔

کلام تو عصای معجزه گر توست 💪

دنبال حقیقت ماجرای گناه و حلالشید؟

یا دلسوزی از سر احساسات کاربران سایت؟

متاسفانه اینجا جزء مورد دوم هیچ چیزی نصیبتون نخواهد شد..

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنبال حقیقت ماجرای گناه و حلالشید؟ یا دلسوزی از سر احساسات کاربران سایت؟ متاسفانه اینجا جزء مورد د ...

دلسوزی میخام چکار چ حرفیه😔گفتم شاید یکی وارد باشه تو این مسائل غمم رو کم کنه😔

دلسوزی میخام چکار چ حرفیه😔گفتم شاید یکی وارد باشه تو این مسائل غمم رو کم کنه😔

همون گفته ی خودم میشه پس..

امیدوارم فرزند بعدیتون سالم باشه  

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..
همون گفته ی خودم میشه پس.. امیدوارم فرزند بعدیتون سالم باشه    

کدوم گفته؟ همه جگر آدم تو سایت هست گفتم شاید یکی آگاه باشه ب اینکه واقعا گناه بوده یا کار درست این احساس گناهی ک ب من دادن قطعا اون دنیا جوابش رو میدن چون برای من سخت تر از همه بوده و هست 😔

کدوم گفته؟ همه جگر آدم تو سایت هست گفتم شاید یکی آگاه باشه ب اینکه واقعا گناه بوده یا کار درست این ا ...

من اگر بخوام به شما بگم گناه بوده یا نه،احساس گناه شما بیشتر میشه

برای همین گفتم دو دسته کاربر وجود دارن

۱.حقیقت ماجرا (گناه بودن یا نبودن)رو بگن

۲.دلداری بدن و دلسوزی کنن

به هر حال،بهتر هست که سعی در جبران داشته باشید

با انجام دادن کار هایی که بار مثبت دارن،سعی کنید خودتون رو آروم کنید 

امیدوارم هرچه زودتر روحیتون بهتر بشه و صاحب فرزندانی سالم و پارسا بشید  

چه آدمای احمقین که اینطور بهت عذاب وجدان میدن اگه اون بچه رو بدنیا میاوردی همینا حتی یه روز هم کمکت نمیکردن نه مالی نه عاطفی نه جسمی 

کار درست رو انجام دادی خدارو شکر کن که فهمیدی همچین مشکلی داره 

بزرگ کردن اینطور بچه ها خیلی سخته 

چرا به این فکر نمیکنی 

رحمت و لطف خدا بوده که آزمایش نشون داد مشکل داره 

اصلا به حرفای آدمای منفی اطرافت توجه نکن 

ان شاالله خدا بهتون یه نی نی سالم و صالح بده عزیزم

نه بگید میخام بدونم 

اگر از نظر شرعی میپرسید..

روح دمیده شده بود عزیز جان

انسان کامل محسوب میشد و خب سقطش هم حرام..

اگر قبل از دمیدن روح بود،در صورت ناقص بودن جنین سقط ممکن بود

توی این موضوع،شرع و احساسات انتزاع هستن🌹

اگر از نظر شرع پرسیدید که پاسخ دادم،از نظر احساس هم دوستان دلداری دادن