2777
2789
عنوان

دعوا کردیم 😭😭😭

329 بازدید | 14 پست

با عشقم بحث کردیم گفت باشه هزاران نفر بهتر از من هستن میتونی بری اینقد هم اذیت نمیشی من فقط بهش گفته بودم یکم بیشتر وقت بزار همین بعد هم بلاکم کرد الان چهار سال باهمیم😭😭😭😭

اسمم شادی ولی خودم غمگینم🤐

عشقی که بلاک کنه عشق نیس 

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بلاکت کرد 😐😐😐😐

من شوهرم روم گوشی رو قط کنه دیگه جوابشو نمیدم 

چه برسه دوست باشه 

بعد این پسره بلاکت کرده ...کلا خط بزنش از زندگیت بره 

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭
آخه خیلی دوسش دارم 😭😭😭

ولی اون تورو دوست نداره وگرنه بلاک نمیکردت

ازون بهترم هست 😉

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭
ولی اون تورو دوست نداره وگرنه بلاک نمیکردت ازون بهترم هست 😉

وااای خدا آخه قرارع بود ازدواج کنیم چهار ساله با همیم پدرم مخالفت می‌کرد قرارع بود دوماه دیگه بیاد فردا هم تولدم 😭😭😭

وااای خدا آخه قرارع بود ازدواج کنیم چهار ساله با همیم پدرم مخالفت می‌کرد قرارع بود دوماه دیگه بیاد ف ...

عزیزمممم تولدت مبارک باشه

بهت قول میدم خودش میاد سراغت دوباره

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت♡
عزیزمممم تولدت مبارک باشه بهت قول میدم خودش میاد سراغت دوباره

ایشالا عزیزم خیلی خوب بود باهام حتی بعضی اوقات دلش تنگ میشد گریه میکرد نمی‌دونم چش شد ی دفعه دلم میخواد بمیرم 😭

ایشالا عزیزم خیلی خوب بود باهام حتی بعضی اوقات دلش تنگ میشد گریه میکرد نمی‌دونم چش شد ی دفعه دلم میخ ...

دیگه پیش میاد عیبی نداره غصه نخور دو روز دیگه ب این کارا میخندی

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت♡