مهرابان عزیز دوستانت رو ببخش که بخاطر ما این چند سال هر بار بخاطر اعصاب خوردیهایی که یه مشت کاربر خدا نشناس با قضاوتهای بیجا و دروغینشون برای تو بوجود میاوردن اینجا را تحمل کردی تا دوستیهایمان برقرار باشه و توی دنیای به این سیاهی لااقل چند نفر که حر دل همو میفهمن و با گپ زدن ها و دردودلهایشان با هم ، آرامش میگیرند در کنار هم از وجود هم استفاده کنند
بله عزیزم بچه یکی از دوستام مریض بود به قاسم پسر هارون متوسل شدم خداروشکر بخیر گذشت
💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
سلام لیا جان خوبی،میگم جدیدا خبری از مهرابان نداری خیلی وقته تعلیقه هر چی کاربریشو چک میکنم تا برنگش ...
سلام عزیزم خوبید . مهرابان متاسفانه خودش اینجارو ترک کرد و کاربریشو ترکوند آخرین بار دقیقا یادم نیست طبق معمول کاربرهای بی درک و شعور با نطرات صدمن ی غازشون ناراحتش کردن و اونم عصبانی شد و همون موقع گفت که میرم برای همیشه از اینجا😥
سلام عزیزم خوبید . مهرابان متاسفانه خودش اینجارو ترک کرد و کاربریشو ترکوند آخرین بار دقیقا یاد ...
امروز واقعا دنبالش میگشتم امیدوارم اگر این می بینی حالت خوب باشه مهرآبان عزیز در پناه خدا باشی
یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅) اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊 خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊