2821
2789
عنوان

سوسک🥵🥵😱😨😰😱😨😰😱

728 بازدید | 9 پست

بچه ها چند روزیه تو خونم سوسک حموم میبینم .چیکار کنم.خونه همیشه تمیزه .سرویس و حموم هم همینطور .نمیدونم ابنا از کجا میان .چیکار کنم از بین برن؟ بچه کوچیک دارم سم ضرر نداره براش؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فقط گازوییل دو هفته یه بار بریز

چاه فاضلاب یه سمی تولید میکنه ک بنزین و گازوئیل و نفت و ... بریزی ممکنه منفجر شه 

هر چی ک ب ذهنتون میاد رو پست نکنین

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
چاه فاضلاب یه سمی تولید میکنه ک بنزین و گازوئیل و نفت و ... بریزی ممکنه منفجر شه  هر چی ک ب ذه ...

فاضلاب ما متصل ب فاضلاب شهریه

و من خودم بچه کوچیک دارم

دو ساله ک از اول اردیبهشت تا اخر شهریور همین کارمه

واحد بعلیمونم همینکارو گفتم انجام داده و خداروشکر دیگه سوسکی ندیدین

طبقه اولیم سوسک فاضلاب داشتیم

خداروشکر که دارمت❤❤💙
فاضلاب ما متصل ب فاضلاب شهریه و من خودم بچه کوچیک دارم دو ساله ک از اول اردیبهشت تا اخر شهریور همی ...

بازم خطرناکه 

دستشویی ماهم سوسک فاضلابی داشت کامن زدم رفتن

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

مام خونه مون سوسک ریز داره

انقدر ریز حتی قد مورچه

منم از ترس پسر کوچیکه که به همههههه جا سرک میکشه و هر چی رو دست میزنه نمیتونم سمپاشی کنم

البته چند بار موقع مسافرت کامن و تار و مار زدم اما کامل ریشه کن نشد :/

آسمان همه ی ما آبی است .....  
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز