2777
2789
عنوان

طلاق

163 بازدید | 18 پست

بچه ها من مامان بابام میخوان طلاق بگیرن مامانم الان از خونه زد بیرون رفت خونه خالم فردا میخان برم طلاق بگیرن الان بابام آمده بالای سر من میگه فردا ازت پرسیدن پیش مامانت میمونی یا بابات کدوممونو انتحاب میکنی منم گفتم نمیدونم از دادشمم پرسید اونم گفت نمیدونم من دلم با مامانمه داداشمم همینطور الان بابام داره وسایلاش جمع میکنه بابای من زیاد برام خرج نمیکنه یا اونجوری که دوست دارم مثل بقیه دخترا باشم نیست ولی مامانم از همون اول برام کم نذاشته مامانم شاغله خودشم ماشین داره همه چی داره حالا واقعا میترسم بگم مامانم بابام یکاری دست خودش بده واقعا نمیدونم چیکار کنم اینم بگم من داییم طلاق گرفته خالمم در شرف طلاقه بعد من یه دختر دایی دارم اون همسن منه داداششم همسن داداشه منه اول مامانشو انتخاب کرد بعد الان داییم بردشون پیش خودش ولی خب زندایی سابقم زن خرابی بود واقعا من الان موندم توی دوراهییی🥲😓😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هردو گناه دارن 🚶 شرایط بدیه ب چ علت طلاق میگیرن حق با هرکدوم بود برو سمت اون

حق با مامانمه بخاطر عمه ی کثافتم که هی مارو طلسم میکنه انشالله خبره عممو بیارن توی این چند سال فقط دق دله مامانم بود 

حق با مامانمه بخاطر عمه ی کثافتم که هی مارو طلسم میکنه انشالله خبره عممو بیارن توی این چند سال فقط د ...

خدا لعنت کنه عمه تو 😏😏😏 اخه اون لاش گوشت چی میخواد ازتون 

خدایادلم گرفته ...خسته ام از زندانی  که نام زندگیست  پس قشنگی های دنیادست کیست  ؟
حق با مامانمه بخاطر عمه ی کثافتم که هی مارو طلسم میکنه انشالله خبره عممو بیارن توی این چند سال فقط د ...

خب وقتی پدرت نتونست کاری بکنه و ب طلاق مامانت راضی شد پس برو با مادرت😐

واسه رسیدن ب عشقم میشه یدونه صلوات بفرستید مامانم راضی بشه 🥺