2777
2789
عنوان

طلاق

60 بازدید | 14 پست

بچه ها من مامان بابام میخوان طلاق بگیرن مامانم الان از خونه زد بیرون رفت خونه خالم فردا میخان برم طلاق بگیرن الان بابام آمده بالای سر من میگه فردا ازت پرسیدن پیش مامانت میمونی یا بابات کدوممونو انتحاب میکنی منم گفتم نمیدونم از دادشمم پرسید اونم گفت نمیدونم من دلم با مامانمه داداشمم همینطور الان بابام داره وسایلاش جمع میکنه بابای من زیاد برام خرج نمیکنه یا اونجوری که دوست دارم مثل بقیه دخترا باشم نیست ولی مامانم از همون اول برام کم نذاشته مامانم شاغله خودشم ماشین داره همه چی داره حالا واقعا میترسم بگم مامانم بابام یکاری دست خودش بده واقعا نمیدونم چیکار کنم اینم بگم من داییم طلاق گرفته خالمم در شرف طلاقه بعد من یه دختر دایی دارم اون همسن منه داداششم همسن داداشه منه اول مامانشو انتخاب کرد بعد الان داییم بردشون پیش خودش ولی خب زندایی سابقم زن خرابی بود واقعا من الان موندم توی دوراهییی🥲😓😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مامان بابام دارن طلاق میگیرن من ازدواج کردم  اما یه برادر کوچیک دارم

واقعا سنیم نیستم که بخام ازدواج کنم با اینهمه طلاقی که ما داریم عمرا من ازدواج کنم 

واقعا سنیم نیستم که بخام ازدواج کنم با اینهمه طلاقی که ما داریم عمرا من ازدواج کنم 

نمیگم ک ازدواج کن 

میگم برامنم چندروز دیگه محضرمیرن اخراشه 

دختر خوب هرکدومو که دوسش داری انتخاب کن اما خب میتونی ببینی اونی که انتخاب نمیکنی رو 

نمیگم ک ازدواج کن  میگم برامنم چندروز دیگه محضرمیرن اخراشه  دختر خوب هرکدومو که دوسش دار ...

حتما باید با یکی صحبت کنم امیدوارم فردا مشاورمون مدرسه باشه

خب اگه علت خاصی نداره منصرفشون کن از طلاق

اینا منصرف بشو نیستن مامانم تا همین چند دقیقه پیش هی داد میزد که من دیگه نمیتونم با تو زندگی کنم فلان بعد رفت خونه خالم تا فردا بیچاره گناه داره کلی اذیتش کردن