2777
2789
عنوان

روی این بی بی چک هاله میبینید

| مشاهده متن کامل بحث + 2000 بازدید | 42 پست
اگه پری نیاد میزنم سه روز زیر دلم خیلی انقبلض داره 

اما من یه حس بارداری بهت دارم نمیدونم چرا ایشالا که خیره عزیزم💙

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه میگن منفیه 😭 شوهرمم میگه توهم زدی 

من بی بی چکم همینجور بود همه گفتن منفی ولی خودم هالشو میدیدم ،، مثبت بود

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
 اخ خدا از زبونت بشنوه خواهر تو رو خدا دعام کن امشب اینقدررر گریه کردم 

انشالله هرچی که دلت میخواد همون بشه توکلت به خدا

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
من بی بی چکم همینجور بود همه گفتن منفی ولی خودم هالشو میدیدم ،، مثبت بود

چه مارکی بود عزیزم ،هاله من بی رنگه بخاطر همین به شدت ناراحتم 😔 بعدم شوهرم میگه سه روز بعد موعد نباید اینجوری باشه 😔 سه روزه باید پری میومده نیومده

چه مارکی بود عزیزم ،هاله من بی رنگه بخاطر همین به شدت ناراحتم 😔 بعدم شوهرم میگه سه روز بعد موعد نبا ...

والا من ۱۰ روز قبل موعد اینجور بود .. ولی خب شاید لقاحت دیر بوده بی بی چک الکی هاله نمیندازه ، امپول نزدی؟

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
والا من ۱۰ روز قبل موعد اینجور بود .. ولی خب شاید لقاحت دیر بوده بی بی چک الکی هاله نمیندازه ، امپول ...

نه عزیزم هیچ دارویی استفاده نکردم ،حالا از خارج رحمی میترسم 😭 من قبلا بارداری پوچ داشتم اینقدررر استرس گرفتم