2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارهههههههه خودشهه خاستم توصیف جوش و کنم گفتم یوقت سو تعبیر میشه ک جوش اون وسطه دکترت نگفته از چیه؟؟ ...

از دکترم نپرسیدم .. فک نمیکردم چیز‌ مهمی باشه، هست؟

مطمینم که شیر نیستن اینا، چرکن 

فقط من موندم با وجود این ها چطور بعد زایمان باید شیر بدم؟! باید همش خالی کنم؟! 

والا من اگه مثلا مسافرتی چیزی برم دیر حمام برم این مورد را میبینم چه ربطی به پرولاکتین داره؟

نوک سینتونه یعنی؟اخه چجوری چرک میزه اون وسط

اره میگن شیر باشه پرولاکتین مربوطه که مانع بارداریه

از دکترم نپرسیدم .. فک نمیکردم چیز‌ مهمی باشه، هست؟ مطمینم که شیر نیستن اینا، چرکن  فقط من مو ...

فکر کنم ب اونا میگن اغوز

ولی از دکتر بپرس

فکر نکنم چیز خاصی باشه برا باردارا چون تغییر هورمونیه دیگه

چند ماهه اقدامی هستی؟ 

یک سال و سه ماه

ولی خب شوهرم شیش ماهه عمل واریکوسل کرده دکترش گفته خوب شده😔اما بچه نشده برای همین افتادم جون خودم ببینم شاید چیزیمه

جوش نیستا  ی مایع سفید رنگه با دست برمیدارم بعد چند وقت دوباره میاد

منم اینطورم دو سه ساله ، برمیدارم حالت جوش ولی سفیده ، هی میخوام برم دکتر کوتاهی میکنم 

باید یه سری برم 

شما هم برو دکتر

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
تنبلی تخمدان نداری؟ 

والا قبلا نبود ی مدت زد سونو پلی کیستیک بعد پریودم میزون بود

ی مدت تاخیر ده روزه داشت و سرخود قرص کلومیفن خوردم ماه پیشم لتروزول 

تاخیرام درست شده میزون شدن

ولی فکر کنم یچیز دیگ مانعه😣

خداروشکر یکی اینو پرسید هرچی تو نت میزدم چیزای خطرناک میدیدم پس همون چرکه چون من قبل ازدواجمم گاهی م ...

😣اره همش هست جالبه ک وسط نوکه جایی ک شیر میخاد بیاد

من روزی ک اینجور شد فرداش ازمایش پرولاکتین دادم لک بینی ام داشتم کل ماه و بهم گفتن نرماله

اما نمیدونم چرا این هست یا از کیست سینس یا هرچیز😣منم کلی گوگل گشتم چند ماهه ب نتیجه نرسیدم دیگ مجبور شدم واقعاعصاب خوردیه

برا شما بو ک نمیده؟😤برا من گاهی بو بچه میدهه