2777
2789
عنوان

قرص برنینگ فت

37077 بازدید | 9 پست

سلام دوستان کسی قرص برنینگ فت تاحالامصرف کرده؟؟

تاثیری داره تولاغرشدن؟؟

ی دوستام بهم گفته اگه بخوری ماهی۱۰کیلو کم میکنی؟

اگه کسی تاحالا مصرف کرده بگه خوبه یان؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما استفاده کردی لاغرشدی باهاش؟؟

من میفروشم ولی مشتریام استفاده کردن و خیلیای دیگه رضایتش خیلیه و اینم که بدون مخدره و بدون ضرر و برگشته یکی دیگه ام هست گیاهیه ولی شما یه چیز قوی میخوای که فقط همینه

چیزای دیگه ام هست که نمیفروشمشون چون مخدر دارن اونا حوصله ی دردسر و آه و نفرین ندارم این دوتارم بردم آزمایشگاه هیچ مشکلی ندارن و جوابدهیش خیلی خوبه یه قیمت بگیر خواستی بهم پیام بده خیلی قیمتمم مناسبتره نسبت به جاهای دیگه و اصله 

انواع محصولات چاقی و لاغری وپوست برای اطلاع از قیمت و مشاوره در واتساپ یا روبیکا و... پیام بدید09399454750
قیمتش چقدره ؟

الان قیمت جدیدشون دستم نیس باید بپرسم ولی تینویید قبلا 1200 بوده الانو نمیدونم اون معجزه ی لاغری ام که ایرانیه و سته به تعدادش قیمتاش فرق داره ولی خب نسبت به تینویید خیلی ارزونتره

انواع محصولات چاقی و لاغری وپوست برای اطلاع از قیمت و مشاوره در واتساپ یا روبیکا و... پیام بدید09399454750
من میفروشم ولی مشتریام استفاده کردن و خیلیای دیگه رضایتش خیلیه و اینم که بدون مخدره و بدون ضرر و برگ ...

عزیز دوران شیردهی میشه استفاده کرد؟

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.