2777
2789
عنوان

اشپزی

159 بازدید | 16 پست

بچه ها من تازه ازدواج کردم یه سری فوت وفن اشپزی رو نمیدونم 

چندباری خورش قیمه درست کردم خوردیم اما از نظرخودم انچنان جالب نبود 

یا زیاد قرمز قرمز میشه یا خوب جا نمیفته چیکارکنم دارم دیوونه میشم

قوی بمون تا دشمنات بشن طرفدارت

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

هر چی هم دیگران بگن فایده نداره

فقط باید با تمرین و تجربه ی خودت یاد بگیری

کم کم مقدار و دستور دستت میاد

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه که فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻♡ ♡ ♡ ♡

مثلا چرا خورشم انقدر قرمز میشه که رو به سیاهی میره چیکارکنم زرد باشه و خوب جا بیفته

رب زیاد میزنی

برا زردی باید رو زردچوبه مانور بدی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه که فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻♡ ♡ ♡ ♡

برا قیمه ادویه و رب کمتر از خورشتای دیگه بزن با اب تصفیه شده بپزی لپه ها کامل میپزن و نشاسته پس میدن خورش غلیظ میشه من نصف قاشق شکر یا اگه داشتم آلوبخارا میریزم داخلش

نیم ساعتم میذارم خاموش بمونه جا بیفته بعد میخوریم

خدایا بغلم کن❤
مثلا چرا خورشم انقدر قرمز میشه که رو به سیاهی میره چیکارکنم زرد باشه و خوب جا بیفته

منم اوایل خورشم سیاه میشد احتمالا ادویه هارو زیاد سرخ میکنی دارچینم نریز یا چوبشو بنداز

خدایا بغلم کن❤
منم اوایل خورشم سیاه میشد احتمالا ادویه هارو زیاد سرخ میکنی دارچینم نریز یا چوبشو بنداز

دقیقا زیاد سرخ میکنم میگم بیشتر به خورد گوشت برن دارچین هم زدم  

قوی بمون تا دشمنات بشن طرفدارت
اندازه حبوبات و گوشت نمیدونم چقدر باید باشه

گوشت ۳۰۰ گرم لپه ی پیمانه رب ی قاشق 

واسه قیمه که هوس کردم دروس کنم اول پیاز رو ۱ دونه متوسط ریز و نگینی خرد میکنی بعد تفت میدی طلایی که شد و بوی پیاز تفت کرده اومد گوشت رو میندازی توش البته گوشت اگه فریزه از قبل در بیار یخش وا بره  بعد که گوشت یخش آب شد میندازی تو قابلمه خوب با پیاز تفت میدی بعد که بوی ضحم و نامطبوع گوشت از بین رفت ادویه یعنی زردچوبه و فلفل سیاه مخلوط شده کلا ۱ قاشق ادویه از این کوچولو ها منظورمه ها میزی تو گوشت و تفت میدی زیاد ادویه نریزی که بوی خورشت بوی زردچوبه بده حواست باشه بعد ی قاشق سر خالی ادویه نمک بریز حواست باشه زیاد نریزی که شور نشه ها بهد رب ۱ قاشق جدا تفت بده یعنی رب رو با آب قاطی کن بعد تو قابلمه تفت بده بعد بریز تو گوشت و پیاز بعد حواست باشه رب نسوزه البته ۱ قاشق غذاخوری و نصف رب بریز من ی قاشق دارم فکر کردم قاشق شمام قد منه .بعد که تفت دادی یکم یعنی آب جوش بریز تو قابلمه بزار گوشت بپزه تا سه چهارم قابلمه خورشت پزی آب جوش بریز حواست باشه قابلمه بزرگ نباشه بعد رب هم میتونی با گوشت تفت بدی بدون اینکه با آب جوش قاطی کنی بعد ی لیوان لپه رو که از قبل پاک کردی و شستی می‌ریزی تو قابلمه حواست باشه لپه ریز بخری و پر رنگ که قیمت خوب شه لپه خیلی مهمه آهان گوشت قیمه هم متوسط خرد میشه و بدون استخون هست گوشت گوسفندی هم خوشمزه تره ما که فقط با گوسفندی میخوریم چون طبعش گرمه بعد که لپه رو ریختی دو سه ساعت خورشت جا افتاد لیمو عمانی ها رو از قبل که با چنگال سوراخ کردی و گذاشتی تو آب سرد ی ساعت بمونه تا تلخیش گرفته بشه می‌ریزی تو خورشت تا بپزه کلا قیمه ۴ ساعته پخته بعد واسه خوش رنگ و خوش عطر شدنش زعفرون را از فبل که سابیدی و با یخ گذاشتی تو لیوان بعد بزار دم بکشه یخ برای غلیظ شدنه زعفرون هس میتونی تو برنج استفاده کنی

امیدوارم خوب گفته باشم بازم سوالی داری بپری عزیزم