2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

261 بازدید | 17 پست

اگه کسی زگیل داشته باشه و خدایی نکرده از نوع پرخطر باشه یعنی سرطان داره؟

یه زایده گوشتی نزدیک واژنم دو سه سالی هس من فکر میکردم خال گوشتیه چندمدته متوجه شدم زگیل تناسلیم وجود داره.خیلی میترسم داغونم. باردار هم هستم. انقد نتو خوندم کلافم استرس دارم

نگران نباش عزیزدلم اگه خطرناک بود که تا الان یه علائمی یه مشکلی باید به وجود میورد،، اصلا نگران نباش به جای اینکه الکی تو نت بگردی و به خودت و بچت استرس بدی سری بعد به دکترت نشون بده تا خیالت راحت بشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زگیل تناسلی به معنای سرطان نیست عزیزم 

چه پرخطر چه کم خطر درمان داره حالا یکیش زمان بیشتری میبره یکی سریعتره

میخوای من دکتر خودمو بهت معرفی کنم ی بار برو پیشش

تو درمان این بیماری کارشون حرف نداره

خانم دکتر لاله صادقی

من ادرس سایتش رو میدم هر اطلاعاتی خواستی از سایتشون بردار

آدرس سایت: https://www.drlalehsadeghi.com/
شماره تماس: 09120549149  

زگیل تناسلی به معنای سرطان نیست عزیزم  چه پرخطر چه کم خطر درمان داره حالا یکیش زمان بیشتری میب ...

ممنون گلم خدا خیرت بده. از وقتی این زگیل ب سرم افتاده حالم خوش نیس. ته دلم میگم شاید این بیماریو دارم.باردارم بیشتر استرس میکشم.

شما خوب شدی؟ ببخشید میپرسم

ممنون گلم خدا خیرت بده. از وقتی این زگیل ب سرم افتاده حالم خوش نیس. ته دلم میگم شاید این بیماریو دار ...

اره عزیزم درمان داره اتفاقا یکی از دوستای منم تو دوران بارداریش متوجه شد که زگیل داره و تحت درمان قرار گرفت و الان کاملا مداوا شده تو هم برو عزیزم ان شالله درمان میشی