2777
2789
عنوان

چکار کنم

202 بازدید | 15 پست

من مغازه دارم ولی نمیخوام مثل مغازه دارای دیگه بی انصاف باشم میخوام نمیخوام گرون بفروشم نمیخوام حروم بخورم ولی راهش بلد نیستم نمیدونم جنسامو چند بفروشم که حلال باشه و در عین حال بتونم دوباره جنس بیارم 

متولد ۱۳۶۹ هستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما  جنس های قبلیتو با قیمت قبلی بفروش با سود مشخص این حلاله . جنس های جدیدتم با قیمت جدید 

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

جنسات چیه الان اگه بخوای بخری بصورت عمده چند قیمته همون قیمت بفروش چاره ای نداری چون اگه ارزونتر بفروشی بخوای دوباره جنس بیاری نمیتونی البته اگه جنسیه که به سختی فروش میره یکم قیمتاتو بالاببر تا زودتر بفروشیشون وضرر هم نکنی 

لوازم التحریر

پس طول میکشه فروخته بشه به نظرمن یکم قیمتاتو ببر بالا ولی جوری که خودتم ضرر نکنی یا به قیمت عمده بفروش که هم خودت ضرر نکنی هم مشتریها بخاطر اینکه ارزونتره بیان خرید کنن  و بعدش بفروش از نظر شرعی هم فک نکنم مشکلی داشته باشه حالا بازم میخوای پرسو حو بکن 

چقد سود 

اینو نمی دونم

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!