من مغازه دارم ولی نمیخوام مثل مغازه دارای دیگه بی انصاف باشم میخوام نمیخوام گرون بفروشم نمیخوام حروم بخورم ولی راهش بلد نیستم نمیدونم جنسامو چند بفروشم که حلال باشه و در عین حال بتونم دوباره جنس بیارم
شما جنس های قبلیتو با قیمت قبلی بفروش با سود مشخص این حلاله . جنس های جدیدتم با قیمت جدید
من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا میرود اما به هدر، نه دل خون شده وصلم و لبهای تو سرخ استسرخ است ولی سرختر از خون جگر، نه با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه! بدخلقم و بدعهد، زبانبازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
پس طول میکشه فروخته بشه به نظرمن یکم قیمتاتو ببر بالا ولی جوری که خودتم ضرر نکنی یا به قیمت عمده بفروش که هم خودت ضرر نکنی هم مشتریها بخاطر اینکه ارزونتره بیان خرید کنن و بعدش بفروش از نظر شرعی هم فک نکنم مشکلی داشته باشه حالا بازم میخوای پرسو حو بکن
من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا میرود اما به هدر، نه دل خون شده وصلم و لبهای تو سرخ استسرخ است ولی سرختر از خون جگر، نه با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه! بدخلقم و بدعهد، زبانبازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!