2777
2789

دبستان میرفتم   اون موقع زیاد نمره نمیدادن اما با اینکه دولتی نبود بازم معلم هایی داشت که تنبیه بدنی میکردن هیچوقت ازشون نمیگذرم اما الان همه چی با پوله  چه نمره چه رفتار معلم 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمره کیلویی میدن

اصلا همچین چیزی نیست 

این ذهنیت رو کسایی ساختن که خودشون توان  نداشتن تو این مدارس باشن 

من پسرم که تو این مدارس بود 

خیلی موفق تر از دخترم بود که تو مدارس دولتی درس خوند 

والان دخترم رو می خوام ببرم سما 

امکانت یوخ هیییییییچ نداره

معلم هاش هم 50_50 

بعضی از اساتید دانشگاه هستن یه سری هم قراردادی هستن 

به نظرم همون هزینه صرف کلاس خصوصی برای دروسی که مشکل داره بشه  ولی تو یه مدرسه با امکانت بهتر  یا نزدیک به خونتون بره خیلی بهتر تره 

بعدم این نمره کیلویی و آزادی و اینا همش چرته 

ما که معاونمون همش ناخونا و هد رو چک میکرد همش هم سخت میگرفت واسه صف و هر چیزی که فکرشو کنی 

نمره ها هم همونی بود که میگرفتیم تازه یه چن تا معلم عقده ای هم داشتیم که مثلا میخواستن سطح بالا درس بدن مطالب سخت و خارج از کتاب رو هم میگفتن تو امتحانم میاوردن 

اصلا همچین چیزی نیست  این ذهنیت رو کسایی ساختن که خودشون توان  نداشتن تو این مدارس باشن&n ...

عزیزم وقتی من مدرسه میرفتم شهریه مدرسه من که نمونه دولتی بود از سمت بیشتر بود پس ربطی به توان نداره و اینم گفتن چون پرسیدی و منم از نزدیک دیدم که میگم و شما که نمیخوای قبول کنی پس چرا میپرسی؟

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙