2777
2789
عنوان

بچه ها معنی کلمه لُس یعنی چی؟ 😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1652 بازدید | 19 پست
لوث شدن =بی ارزش شدن

بعد اینکه ایده اش تو ذهنمه اما نمیتونم بنویسم داستانشو یهو اومد تو ذهنم از اونجا که خیلی خیال پردازم این داستانو هی تو ذهنم ادامه دادم دیدم داره خوب میشه ولی وقتی نوشنم اصلا نتونسم خوب درش بیارم 

عاغا من شمارو میشناسم😁کاربر خاموش بودم میگم که اگه کسی فیلمنامه یا ی داستان رمان  ماننده بنویس ...

عزیزم خوشحالم که من رو میشناسی🤭☺️ 

رمان که مقوله ی جداییست .. اما اگر فیلمنامه ی خوبی بنویسی چرا که نه ! اولین گام پس از نوشتن ثبت اون در بانک فیلمنامه و سپس ارائه به تهیه کنندگان و کارگردانهاست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد اینکه ایده اش تو ذهنمه اما نمیتونم بنویسم داستانشو یهو اومد تو ذهنم از اونجا که خیلی خیال پردازم ...

خوب بعضی ها ایده پردازهای خوبی هستند فقط . 

میتونی ایده ات رو به شخص اهل قلمی برای نگارش بسپری .. 

خب چجوری باید ثبت  بشه کجا باید رفت ؟ ببخشید هیچی یر درنمیارم♥️

عزیزم اول بنویس! 🤦 

بعد گوگل کن شرایط ثبت فیلمنامه در بانک فیلمنامه 

یه هزینه ی جزئی میگیرند و ثبت کنند برای جلوگیری از سؤ استفاده های احتمالی .. 

ایده رو هم میتونی ثبت کنی . 

اما قبل از هر چیز اگر بخواهی این راه رو ادامه بدید بهت توصیه میکنم تا میتونی بخونی و بخونی و بخونی ❤️🌹