2777
2789
عنوان

کاش میشد 🥺🥺🥺🥲🥲🥲

80 بازدید | 5 پست

خیلی غم زیادی اینروزا رو دلم سنگینی میکنه ‌. از طرفی امتحانای دانشگام داره شروع میشه و من حتی ذره ای بلد نیستم و نخوندم🥺🥺🥺😭😭😭😭 چون تو خونه بودیم و مجازی بود هیچی یاد نگرفتیم 💔🥀 دوم از ناراحتی و اینکه هی حس تنهایی دارم . حس میکنم هیچکی منو دوست نداره تو دنیا اهمیت ندارم . هی فکرایی راجعبه خودم میکنم مثلا میگم شاید دیگران فکر کنن من دیوونه م یا عجیبم 😒😒😒😑😑😑یا شاید بخاطر لاغریم تنها موندم تا الان .... و چرا همه دوستام رفتن ‌. سوم فشار حداکثری خونوادم بر مبنی اینکه حرف نزن حتی تو خونه و اجازه ی هیچ کاری رو نداری درواقع تفکر باستانی دارن ‌. ازشون متنفرم . و چهارم فامیلی که هزارتا بدی میکنن تو روت بهت طعنه میزنن پشت سرت هزارتا دروغ میگن و حسادت میکنن ‌. غم عجیبیه شاید با یه همدم خوب داشتن حل بشه یا اینکه برم مسافزت اونم تنهایی 💔🥀🥀🥀🥀🥺🥺🥺🖤🖤🖤🖤

همه ی مشکلاتت از خانوادته  عزیزم یعنی چی که بهت میگن حرف نزن؟!!!

مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آها راستی اشاره کردی . هیجکسم ندارم سالهاست بیرون نرفتم 

خب اعتماد بنفس نداری چرا راجب خودت بد فک میکنی البته درسته  هرجایی میخوای بری باید ب پدر مادرت  بگی و هرکاری میخوای بکنی باید باهاشون مشورت کنی 

متولد ۱۳۶۹ هستم 

تازگیها لولت رفته بالا

همین کم‌مونده با ترفات گربه کنم!

جمع کن خودتو!

بااین‌تفکراتت و اعتما ب تفست 

اصلا تو زشت ترین ادم دنیا مگ ب قیافه و ظاهره 

فط دوروز سعی کن خودتو اذیت نکنی!!!