2777
2789

هروقت ساعتو یهویی نگاه میکنم جفته..  مثلا 19:19 

شنیدم میگن ینی طرفت داره بهت فکر میکنه. 

یبار تو ماشین آبجیم بودم یهویی ساعتو نگاه کردم دیدم 23:23

همون موقع اهنگ پلی شد:  وقتی ب من فکر میکنی حس میکنم از راه دور.... 

چندروز بعدش با ماشین آبجیم تو خیابون میگشتیم،  ک مسیرمون خورد ب خونه ی عشقم.. آبجیم خبر نداره ها... 

آهنگ هم رو رندوم بود از بین 80تا اهنگ،  باز همون اهنگ شادمهر پلی شد ک وقتی بمن فکر مبکنی حس میکنم از راه دور....  

نمیدونم حس میکنم یه چیزی میخاد بهم بفهمونه ک طرفمم ب یادمه،  هنوز دوسم داره بهم فکر میکنه

شایدم فقط تخیلاتمه 😶😶😓😓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نشونه ها همیشه وجود دارن

ولی خب شایدم تو از عشق زیاد دنبال نشونه ای

بهرحال اگر هنوز دوستت داشته باشه باید یکاری کنه خب بالاخره باید بت نشون بده یجوری

میشه واسه حال خوب دل هممون ی صلوات بفرستید😊❤
نشونه ها همیشه وجود دارن ولی خب شایدم تو از عشق زیاد دنبال نشونه ای بهرحال اگر هنوز دوستت داشته با ...

دیوونش شدم ابجی بخدا..  باور میکنی حتی شبا تو خواب عمیقم،  یکم وول میخورم بازم ب اون فکر میکنم؟  ثانیه ب ثانیه،  لحظه ب لحظه...... 

دیوونش شدم ابجی بخدا..  باور میکنی حتی شبا تو خواب عمیقم،  یکم وول میخورم بازم ب اون فکر م ...

ای جانم 

خب داستانتون چی بوده؟ چیشد که دیگ باهم نیستین عزیزم

ای جانم  خب داستانتون چی بوده؟ چیشد که دیگ باهم نیستین عزیزم

دو سال کمو بیش باهم بودیم.  ولی این اواخر سه ماه دیگه کامل کامل باهم بودیما،  عشق مطلق...  متاسفانه یه اتفاقی افتاد نشد ادامه بدیم..  اون رفتش،  ولی من نمیتونم از ذهنم بیرونش کنم.  دوماهه نیستش..  دارم روانی میشم دیگه..  همشششش امیدم اینه بازم برگرده.  هرچی فالو استخاره و...  میزنم میگع برمیگرده...  

اینم بگم دوبار خواب بودم یهویی بیدار شدم قلبم سنگینی میکرد،  واقعا ایمان داشتم اونم دلتنگمه..  بخدا گوشیمو نگاه انداختم ساعت 16 و 16..  یبار دیگشم 6و6

کلا خل شدم رفت... 😓

دو سال کمو بیش باهم بودیم.  ولی این اواخر سه ماه دیگه کامل کامل باهم بودیما،  عشق مطلق... ...

عزیییزم😍 بمیرم برای دلت

میشه بدونم تو چند سالته عشقتم چندسالشه؟ فقط برای اینک یکم اطلاعات داشته باشم تابتونم یکم راهنماییت کنن میگم. اگر دوست داشتی جواب بده عزیزم

ترجیح میدم فعلا منتظر بشینم ک اون برگرده..  شنیدم محبتو گدایی نکنید،  چیز خوبی ب گدا نمیدن

این ک درسته. ولی قرار نیست التماسش کنی فقط قراره از حس خودت مطلعش کنی که اگر اونم مایل بود رابطتتونو ادامه بدید.

ولی بازم بستگی داره به روحیه و فرهنگ‌طرف مقابلت عزیزم.باید طرز فکر اونم درنظر بگیری.اگ حس میکنی ادمیه ک جنبه ابراز علاقه ی تورو نداره این کارو نکن ب هیچ عنوان. ولی اگر میدونی جنبه داره و اونم بت علاقه داره میتونی بهش فقط ابراز علاقه کنی و بقیه مسیرو بسپری ب اون .ک اون متقابلا بت ابراز علاقه کنه و پیشنهاد کنه رابطتتون ادامه پیدا کنه. شاید اون پیش خودش فکنه دوسش نداری و بی دلیله اگ پا پیش بزاره.من دلیل جداییتونو نمیدونم عزیزم بستگی ب شرایط خودت تصمیم بگیر