2777
2789
عنوان

Movie Review معرفی فیلم

101 بازدید | 8 پست

امروز میخوام یه فیلم سرگرم کننده و زنونه بهتون معرفی کنم که میتونه واسه یه آخر هفته حالتون خوب کنه 

مادران بد ۲۰۱۶

اگه از هر روز صبح پاشدن خسته شدید ،اگه خیلی وقته واسه خودتون وقت نذاشتید وَ خودتو وقف بچه و همسر و کار کردید باید بهتون بگم خانووم گل !

شما باید به خودتون بیایید و یه نفسی بکشید  

اما؛ ن مثل اِیمی !

ایمی کارکتر اصلی فیلم یه خانوم سی و چند سالس که از۲۰ سالگی مادره ،وَ هِی....... اون خیلی وقته از خودش غافل شده ،

؛جوری که خیانت شوهرش یه شب شوکش میکنه و به خودش میاد ....

خوب نمیخوام این فیلم اسپویل کنم پس اگه میخواید این فیلم و ببینید لطفا بقیه تاپیک نخونید........

به سوز عشقی خوشا زندگانی

دیدگاه شخصی من نسبت به فیلم : 

این فیلم ازون فیلم هایِ پُرمغزِمعنا گرا نیست پس به دید یه فیلم سرگرم کننده بهش نگاه کنید .

شخصیت های فیلم کاملا ملموس و قابل باورند شما میتونید با تک تکشون ارتباط برقرار کنید

با شادیشون شاد بشید وَ بخاطر اشتباهاتشون قضاوتشون نکنید ....

قصه ی باور پذیر و همزاد پنداری شما با شخصیت میتونه قوی ترین نقطه قوت این فیلم باشه؛ اما این فیلم فارغ از حال خوب وَ روایت روون و سرگرم کنندش ،نقطه ضعف هایی هم داره . 

این نقطه ضعف ها زمانی پر رنگتر میشه که یه ایرانی تماشاگر این فیلمه .

مهم ترین چیزی که در نگاه اول ممکنه تو ذوق بزنه عدم ثبات شخصیت ها ست.

زنایی که با یه تلنگر به راحتی تونستن مدتی رو به خوشگذرونی بگذرونن ، وَ به راحتی مناسباتشون رو فراموش کنن ؛وَ حتی تعهدشون به عنوان یه مادر رو زیر پا بگذارند.

اما شما میتونید در پایان فیلم به کمک همین نقطه ضعف فیلم ،به جانِ کلام این فیلم برسید ‌

بله این فیلم به ما میگه همه مادرا همیشه خوب نیستن، اونا گاهی نیاز به استراحت دارن، نیاز به تفریح دارن وَ گاهی دلشون میخواد خودشون باشن فارغ از تمام تعهدات و مسئولیت ها .

با تمام سنخیت هایی که فرهنگ خارج با ما دارن اما پیشنهاد میکنم این فیلم رو بدون سانسور و و با زیرنویس تماشا کنید .

امیدوارم از تماشای این فیلم لذت ببرید 

پ ن: ازون جایی ک من یه آدم هیجانی و عجولم 

به خاطر لحن نگارش و غلط های املایی عذر میخوام

به سوز عشقی خوشا زندگانی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804