2777
2789
عنوان

بی خوابی

74 بازدید | 12 پست

بچه ها تورخدا کمکم کنید دوماه تا ساعت4 صبح خوابم نمیبره پیش چندتا دکترم رفتم ولی خوب نمیشم

ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستید…خدایا شکرت به خاطر همه چیز…خدایا مراقبشون باش…

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من درکت میکنم کاملاااااااا میفهمم چی می‌کشی اینا فقط حرف زود بیداربشی،کارخونه کنی خسته بشی ووووو.....

میخای یه گیاه بگم از عطاری محلتون بخری بخوری بیهوش شبا بشی؟

میشه برای سلامتیم یه حمد بخونید 😍 درخواست دوستی ندیداصلا قبول نمیکنم،

ببخشیدا صبح تا شب کار کنی کار خونه خسته بشی خوابت میره

باشگاه میرم کار خونه م هست بچه دوساله م دارم،خوابم میاد ولی اون اول خوابو نمیتونم برم 

ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستید…خدایا شکرت به خاطر همه چیز…خدایا مراقبشون باش…
من درکت میکنم کاملاااااااا میفهمم چی می‌کشی اینا فقط حرف زود بیداربشی،کارخونه کنی خسته بشی ووووو.... ...

اعتیاد اور نباشه چون الپرزولا زولپید استفاده کردم دیدم داره عادت میاره ریختم رفت

اعتیاد اور نباشه چون الپرزولا زولپید استفاده کردم دیدم داره عادت میاره ریختم رفت

نه اعتیاد آور نیست خیالت راحت

میشه برای سلامتیم یه حمد بخونید 😍 درخواست دوستی ندیداصلا قبول نمیکنم،

شاید از اعصابته عزیزم ی گیاهی هست آرامش بخشه اسمش توکه زبونم ها

ممنون عزیزم گرفتم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز