2777
2789

بچه ها من قدم بلنده حدود ۱۷۰دبا بالا خب یه دختر فامیل داریم که یه سال از من کوچیک تره ولی قدش ۱۵۰ خیلی منو حرس میده از نوک پا تا نوک سر از من ایراد میگیره خیلی هم باهام لجه واقعا نمیدونم که چه رفتاری رو داشته باشم باهاش اینقدر گفته من خوشگم من الم من بلم به کلی اعتماد به نفسم رو از دست دادم 🥺😑شما میگین چه کنم از دستش هی منو حرس میده 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حرس ن دلبندم حرص

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️

حرص نخور بگو منم خوشگلم الم بلم اون حتما یه احساس کمبودی در خودش احساس میکنه وگرنه هیچ فرد دارای عزت نفسی نیاز نداره با تخریب دیگران خودشو بهتر جلوه بده حتی احتیاج به تعریف و تمجید هم نداره

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
محلش نده بیشتر حرص بخوره

فایده نداره بازم ادامه میده همین چند وقت پیش تو جمع گفت مامانت از تو خوشگل تره تو خیلی زشتی یعنی تو جمع بغض گرفتم 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

چند دفعه جواب پس بده بشینه سرجاش 

مثلا جلوش به دختر خاله ای چیزی بگو فلانی منو دیده میگه ماشاالله با قد بلندت کم از مانکن ها نداری ،بعد بخند ادامه بده دوستمم میگه خدا به ادمهای خوش شانس قد بلند میده و..😂😂