2777
2789
عنوان

دیر حرف زدن یار

142 بازدید | 10 پست

من پسرم دوسال وهشت ماهشه تا دوماه ونیمه پیش فقط پنجاه شصت تا کلمه بلد بود ولی الان هرروز کلمه های جدید میگه درصورتی که قبلا ماهی دوتا بزور میگفت ولی خب بعضی کلمه هارم نصفه میگه بنظرتون هنوز وقت داره البته دو جمله ایم گاهی میگه کسایی که پسراتون دیر حرف اومدن میشه بگین زمانشو

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پس من چی بگم ک دخترم ۳ سال و نیمشه و پسرم دو سال و سه ماه ولی هردو در حد ۱۰تا کلمه پشت گفتن آدم تکرار میکنن تازه اونم ن اینکه خودشون بگن گفتار درمانی هم بردم هیچی نشده میگن خودش نمیخواد حرف بزنه واقعا کلافه شدم

دیدم که برنداشت کسی نَعشم از زمین......خود نِعش خود به شانه گرفتم گریستم...🦋🌧🌧
پس من چی بگم ک دخترم ۳ سال و نیمشه و پسرم دو سال و سه ماه ولی هردو در حد ۱۰تا کلمه پشت گفتن آدم تکرا ...

دقیقا منم حس میکنم رضایار دوست نداره ببین من بچه میشناسم پنج سالگی حرف زده الان افسره ولی خب دل ما مامانا اروم نمیگیذه

دقیقا منم حس میکنم رضایار دوست نداره ببین من بچه میشناسم پنج سالگی حرف زده الان افسره ولی خب دل ما م ...

آره والا

دیدم که برنداشت کسی نَعشم از زمین......خود نِعش خود به شانه گرفتم گریستم...🦋🌧🌧

ی چیزی بگم؟؟این مدتا خیلی حالم بده فقط خدارو صدا میزنم فقط زار میزنم فقط گریه میکنم..داشتم میگشتم ببینم کسی مث من هست دیدم سال ۹۷چقد زار زدی و خدا گل پسرتو بهت داد خدا صداتو شنید مشکل ما یکی نیست ولی اگ برا تو شده شاید برامنم بشه..شاید خدایی هست واقعا