2777
2789
عنوان

عمل بینی ها لطفا بیاییییید توروخدا

126 بازدید | 12 پست

بچه ها من تنفسم از حفره ی سمت چپی خیلی سخته بخیه ی سمت چپی هم از داخل هنوز نیفتاده 

نور میندازم اون حفره از حفره راستی کوچیک تره و گوشت بینیم بخیه خورده ب تیغه فکرمیکنم همون گوشت ورم کرده و بینیمو کیپ کرده ۲۹ روزه عمل کردم تجربه دارید؟

تا ی ماه طبیعیه

منم تازه خوب شده

ولی مرتب شستشو بده

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

تا سه ماه تنفس غیر طبیعی عادیه  بعد اونم ممکنه ورم داخل بینی داشته باشی

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمام مثل من بودی؟خیلی نگرانم

من تو ماه ۱۱ ام هنوزم بعضی روزا ورم میکنم کیپ میشه

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
من اصلا نمیتونم با حفره چپیم تنفس کنم ینی این عادیه؟؟؟؟

اره اون قسمت بیشتر دستکاری شده ورمش بیشتره

برا من داره یه ماه میشه دیگ.تو چجوری بودی بینیت؟؟؟؟ تنفست چطور بود

تا سه چهار ماهم میتونه طول بکشه 

بستگی ب ورم بینی و خوب شدن دوره نقاهت داره

من الان ی ماهو ی عفته ک دارع تموم میشه

تنفسم راحته روزای اول اصلا نمیتونستم نفس بکشم تا سه هفته اینا

ولی مرتب شستشو خیلی تاثیر داره ک زود خوب شه و ورمش بخوابه 

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
خداکنه دیگه دارم از ترس میمیرم

نگران نباش درست میشه

خداکنه منم زودی خوب شم اتفاقا شست و شوی مداوم هم دارم

خوب میشه عجله نکن نگرانم نباش

عمل بینی یکم خستگی داره و صبر میخواد

2790
2778
2791
2779
2792