2777
2789
عنوان

کسلمم بی حوصلم

196 بازدید | 18 پست

سلام صب پاشدم اصلن حوصله نداشتم بدنم دردمیکرد،هوام آلودس حس خفگی دارم،مامانم رفت تهران بدتردلتنگی میکنم شوهرمم۲ساعت دیگه میاد،ولی همش گریم میاد،فکرم درگیره😔دخترم پیشمه داره بازی میکنه همش باخودم حرف میزنم گریه ام میاد😔

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰

خیلی علائمتون جدی بگیرین ...نشونه ها افسردگی میتونه باشه ... حتما برای خودتون و نشاطتون وقت بزارین... پیاده روی... سریال... دورهمی ...دوستان .. خونه فامیل ..فقط نشینین تو خونه که خدای نکرده افسردگی نگیرین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی علائمتون جدی بگیرین ...نشونه ها افسردگی میتونه باشه ... حتما برای خودتون و نشاطتون وقت بزارین.. ...

افسردگی دارم 

تویه شهریم چن تاکوچه فاصلس فقط ولی رفت خونه خواهرم تهران

اشکال نداره عزیزم برمیگرده دیگه

با بچت برو بیرون برید پیاده روی و پاک غروب که شد

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏

خیلی علائمتون جدی بگیرین ...نشونه ها افسردگی میتونه باشه ... حتما برای خودتون و نشاطتون وقت بزارین.. ...

متاسفانه منم این حالتارودارم همشم بخاطربیکاری وبی پولی وخونسردی ویکجا نشستن وفقط صبرکردن که شرایطش اوکی شه، امابااین گرونی وخواسته های بچه ها مخصوصا خوردو خوراک مقوی وتفریح اونم تواین هوای خاکی هرروزه از، واقعا موندم چه کنم

باور کنین خود همون حضور بچه که گفتین یه دختر گل دارین ...از نظر من همون یعنی امید به زندگی   &n ...

دخترومیبنم بدترمیسوزم من خیلی شادبودم بعده کروناکلاروانم بهم ریخت تمرکزندارم

اشکال نداره عزیزم برمیگرده دیگه با بچت برو بیرون برید پیاده روی و پاک غروب که شد

فردابرمیگرده فقط یشب میمونه تحمل ندارم ازم دورباشه 

اره افسردگی بعد کرونا مامان منم گرفت .... حتما یه متخصص خوب برو .... دارو میده اوکی اوکی میشی

دارومیخورم خوابم میادفقط اصلن نمیتونم همش خواب باشم دلم فقط تفریح میخواد

دارومیخورم خوابم میادفقط اصلن نمیتونم همش خواب باشم دلم فقط تفریح میخواد

یه دوست خوب و پایه اگه داشته باشی با هم برین و بیاین ...خیلی حال و هوات بهتر میشه ..مثلا ناهار درست کنین برین تو پارکی فضای سبزی چیزی ... یا یه جا وسایل بازی باشه بچه ها هم بازی کنن فرش پهن کنین... اولین نفزی که باید به خودت کمک کنه خودتی

یه دوست خوب و پایه اگه داشته باشی با هم برین و بیاین ...خیلی حال و هوات بهتر میشه ..مثلا ناهار درست ...

دوستام یادرگیره بچهاشونن یاسرکارمیرن،برام دعاکن میخام مثل همیشع باشم