panah80 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 617 عنوان سلامت مو 51 بازدید | 10 پست دوستان من موهام بعد مصرف راکوتان خشک شده میشکنن و میریزن پوست سرم خیلی خشک شده چند بار دکتر رفتم بی فایده بوده برای موهام میتونم چه کار هایی انجام بدم موخوره هم دارن 1401/03/03 | 12:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98982 هیرویت بخور وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
بانوی_خلبان عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 7843 اول مو خوره ها رو کوتاه کن💇♀️قبل حمام روغن سیاهدانه بزن به کف سر🧴توی حمام شامپو بدون سولفات بزن🚿بعد حمام روغن آرگان بزن به ساقه موهات قرص هیرویت بخور 💊محلول خرگوشک هم بزن به موهات تا تقویت شه پرواز ✈ ورزش🏊♀️ سفر 🌏 تئاتر 🎭 سینما 🎬 کنسرت🎸
panah80 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 617 اول مو خوره ها رو کوتاه کن💇♀️ قبل حمام روغن سیاهدانه بزن به کف سر🧴 توی حمام شامپو بدون سولفات ب ... محلول خرگوشک کجا گیر بیارم ...این قرصه عوارض نداره؟؟
mسوفیاm عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 8736 هرچی کوتاه میکنم بیفایدس درمانش فقط همینه مخصوصا موخوره.حالا پیش یه متخصص خوبی هم برو یا یه آرایشگرخوب اگه مرغ تویه پا داره🐔🌳مرغ من فلجه🐔😂👍
بانوی_خلبان عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 7843 محلول خرگوشک کجا گیر بیارم ...این قرصه عوارض نداره؟؟ بعضی عطاری ها دارند سایت با سلام هم دارهنه هیچ عوارضی نداره کاملا گیاهی و خوبه ( زینک و آهن و ....داره) پرواز ✈ ورزش🏊♀️ سفر 🌏 تئاتر 🎭 سینما 🎬 کنسرت🎸
panah80 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 617 درمانش فقط همینه مخصوصا موخوره.حالا پیش یه متخصص خوبی هم برو یا یه آرایشگرخوب متخصص میرم میگه واسه اونه راکوتان خوردی خوب میشه دوساله اصلا خوب نمیشه ولی
panah80 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 617 بعضی عطاری ها دارند سایت با سلام هم داره نه هیچ عوارضی نداره کاملا گیاهی و خوبه ( زین ... ممنون
mسوفیاm عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 8736 متخصص میرم میگه واسه اونه راکوتان خوردی خوب میشه دوساله اصلا خوب نمیشه ولی خوب پیش یه آرایشگرخیلی خوب برو شایدواست کراتینه کنع اگه مرغ تویه پا داره🐔🌳مرغ من فلجه🐔😂👍