2777
2789

سلام من یک ماه بودم که مجبور شدم با 5 عدد قرص سایتوتیک سقط کنم الان روز 7 که سقط شد البته به سختی سقط شد و بعد هم دراز و نشست و طناب زدن یه تیکه اومد ازم ولی همچنان هر روز درد دارم با خون ریزی کم.دیروز هم دل درد شدید گرفتم که یه لخته بزرگ دیگه ازم اومد.الان هنوز دل دردم دکتر سونو کرد و بهم گفته یک هفته دیگه بیا برای سونو و بهم قرص متیل ارگونوین داده که هر 8 ساعت یبار باید استفاده کنم.5 عدد دیگه قرص سایتوتیک دارم اگه کسی خواست خبرش بهم بده.خدانگهدار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام ببخشید کسی هست بهم کمک کنه؟من 10 روزه سقط داشتم با قرص ولی هنوز خونریزی دارم بهم می گن قرص متیل ...

عزيزم كي گفته بخوري؟ اگه دكتر گفته بخور  ولي اگه غير از دكتر زنان گفته نه بنظرم سرخود هيچي نخور هر كسي شرايطش فرق داره و سقط هم موضوع الكي نيست تحت نظر دكتر باش

2803

سلام بچه ها منم بعد از سقطم رفتم دکتر گفت خیلییی بقایا داری بهم قرص متیل داد گفت 10 روز بخور الان دو روزه میخورم خیلییییی دل درد دارم  فقط دیروز یه تیکه کوچیک ازم اومد گیاهی هم خیلییی میخورم تردمیل میرم خیلیی راه میرم پس چرا از من جیزی دفع نمیشه خونریزی هم دارم لخته هم میاد ولی تیکه تیکه که همه میگن نمیاد در ضمن خیلیی دل درد دارم شما هم درد دارید؟

سلام.خانوم ها.من 5شنبه شب سقط کردم امروز رفتم سونوگف بقایا مونده  دکتربرام متیل آرگونوین نوش الان میخورم به نظرتون تاچن روزدفع میشه بقیه اش؟،بازم دردمیکشم؟؟فقط10تانوشته هر8ساعت یدونه

2804

منم هفته پیش سقط ناخواسته داشتم ولی خداروشکر تو سونو گفت چیزی نمونده ولی خیلی خونریزی شدید دارم . دیروز دکتر همون قرص متیل داد هر هشت ساعت الان دوتاشو خوردم خیلی دلدرد دارم و هنوزم خوریزیم قطع نشده 

خیلی حالم بده مثل دلدرد پری میمونه وای  

خدایا بخاطر پسر نازم ممنون
من چهارروزپیش سقط داشتم.دکتربهم قرص متیل ارگونوین داد.گفت هم خونریزی بیشترمیشه هم درد.ولی الان یه رو ...

ن غیرطبیعی نیست منم ۲۰روزه سقط داشتم بعدش بقایا و انواع داهها و داروها و الانک مجبورم این قرص رو بخورم .کاملا قطع نمیشه باز شروع میشه ولی متفاوته از هرکس قرصاتو بخور نگران نباش

سلام ببخشید کسی هست بهم کمک کنه؟من 10 روزه سقط داشتم با قرص ولی هنوز خونریزی دارم بهم می گن قرص متیل ...

اگه دکتر گفته بخور چون مال اینک بقایایی داخل رحمت مونده باشه تخلیه بشه اگه ن ی فرد عادی گفته نخوری خون ریزیت تا ی ماه عادیه من ۲۰روزه دقیقا سقط داشتم تا ۵روز پیش خونریزی شدید الان لخته دارم چون سنوم گفت بقایا داری دارم ارگونومی میخورم .فقط حرف دکترت 

سلام.خانوم ها.من 5شنبه شب سقط کردم امروز رفتم سونوگف بقایا مونده  دکتربرام متیل آرگونوین نوش ال ...

عزیزم ببین.زعفرون و گرمونه .کاچی بخور و تونستی روزی ۴.۵ساعتو پیاده روی کن خودتو گرم نگه دار دفع بشه ک نیاز ب کورتاز نشه منو بدبخت کردن سر این بقایا لعنتی😢

2805
سلام بچه ها منم بعد از سقطم رفتم دکتر گفت خیلییی بقایا داری بهم قرص متیل داد گفت 10 روز بخور الان دو ...

منم مث شما هرکاری میکنم همه چی اومد جز همون تیکه های بقایا لعنتی حتی دوباره ۵۰۰واس دوتا قرص سایتوتک دادما ولی کلی خونریزی بود ولی اون بقایا نیم سانتی نیومد

کسی آنلاینع؟من هفته پیش چون بارداریم نا خواسته بود تصمیم گرفتیم سقط کنیم .هفته پیش دوشنبه ده تا قرص سایتوتک زو هم شیاف کردم هم خوردم ‌ولخته هایه خون یه چیز سفیداومد .امروز که رفتم بعده ۹ روز سونو کردم کفت ۱۱ میلیمتر بقایا هست.

قرص متیل ارگو...نوشت ۱۰ تا گفت ۳ روز دیگه سونو کنم ببینیم بقایا میمونه یا نه...که اگه باشه باید کورتاژ کنم..

خیلی استزس دارم نمیدونم طی سه روز میافته واقعا یا نه چیکار کنم ؟

کورتاژ چه جوریه ؟ خیلی درد داره ؟ بیهوش میکنن؟من ۷ هفته بودم که سقط کردم  .یعنی اکه با این قرص متیل.. نیافته  

ممکنه؟ چیکار کنم بیافته .

دوتا بچه کوچیک دارم نمیتونم بستری بشم برام خییلی سخت میشه ..

2801