2777
2789
عنوان

اینهمه قرص؟؟؟

100 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها

من برای لکه سفید روی صورتم رفتم دکتر ،جوشای زیر پوستی هم داشتم.دکتر ۳۰ تا ازیترومایسین و ۱۰۰ تا داکسی سایکلین و ۸_۹تا فلوکونازول و یه قرص دیگه به اسم ایکتونازول داده...اینهمه انتی بیوتیک ضرر نداره بنظرتون؟طبیعیه؟به بقیه م همینقدر دارو میدن؟چندتا محلول و ژل و اینام داده

اووو ینی وضع صورتت خیلی خرابه این همه داده؟ منم صورتم داغون بود الان 8،9ماه میشه آنتی بیوتیک میخورم  ولی فقط روزی یدونه بهم داده چند ماه اول ازیترومایسین میخوردم الان داکسی سایکلین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوره درمان جوش حدود ۸ هفته هست

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
اووو ینی وضع صورتت خیلی خرابه این همه داده؟ منم صورتم داغون بود الان 8،9ماه میشه آنتی بیوتیک میخورم& ...

نه به خدا..فقط چندتا جوش زیرپوستی دارم که اونام اصن مهم نبود برام.من بخاطر لکه سفید صورتم رفتم.ولی یه عالمه کپسول داده برای جوش

نه به خدا..فقط چندتا جوش زیرپوستی دارم که اونام اصن مهم نبود برام.من بخاطر لکه سفید صورتم رفتم.ولی ی ...

نمیدونم عزیزم دکتر من فقط ی آنتی بیوتیک داد با محلول و صابون ازش نتیجه گرفتم میخوای برو پیش ی دکتر دیگ

این همه آنتی بیوتیک واسه معده خوب نیست یبار داروخونه بجای داکسی سایکلین 100 داکسی سایکلین 250 اد بهم خیلی معدمو بهم می‌ریخت بهش دل درد شدید و اسهال و استفراغ میشدم البته ب دکتر گفتم گفت داروخونه اصن نباید اونو میداد اون دزش خیلی بالا بود