2777
2789
عنوان

مشاور مدرسه

378 بازدید | 12 پست

من روانشناسی خوندم چند وقت پیش رفته بودم مدرسه قدیمیمون گفتن زیاد سخت نیست آزمونش شرکت کن ولی سوال اینکه آیا شرط معدل داره یا کیه آزمون چه کتابهایی باید بخونم گفتن خیلی مشاور می خوان ابتدایی راهنمایی دبیرستان

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ازمون استخدامی تازه برگزار شده میره تا سال دیگه اگر اموزش پرورش میخوای شرکت کنی

ای بابا البته من به هرحال نمی تونستم هنوز مدرک لیسانسمو نگرفتم میگم این بهتره یا مهدکودک بزنم مادرم به زور می خواد منو ببره کارمندی من میگم دوست ندارم یه کاری که خودم رییس خودم باشم حقوق بهتر بگیرم

ای بابا البته من به هرحال نمی تونستم هنوز مدرک لیسانسمو نگرفتم میگم این بهتره یا مهدکودک بزنم مادرم ...

مهدکودک بهتره درامدش فکرکنم

البته حقوق معلما الانم بد نیس

میتونی ارشد بخونی دفتر مشاوره بزنی 

مهدکودک بهتره درامدش فکرکنم البته حقوق معلما الانم بد نیس میتونی ارشد بخونی دفتر مشاوره بزنی 

مادرم پدرمو در آورده میگه برو سرکار تو رویا زندگی می کنی همه نمی تونن مطب بزنن من می خوام آیلتس بگیرم برم خارج درس بخونم