2777
2789
عنوان

مشاور مدرسه

418 بازدید | 14 پست

من روانشناسی خوندم چند وقت پیش رفته بودم مدرسه قدیمیمون گفتن زیاد سخت نیست آزمونش شرکت کن ولی سوال اینکه آیا شرط معدل داره یا کیه آزمون چه کتابهایی باید بخونم گفتن خیلی مشاور می خوان ابتدایی راهنمایی دبیرستان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازمون استخدامی تازه برگزار شده میره تا سال دیگه اگر اموزش پرورش میخوای شرکت کنی

ای بابا البته من به هرحال نمی تونستم هنوز مدرک لیسانسمو نگرفتم میگم این بهتره یا مهدکودک بزنم مادرم به زور می خواد منو ببره کارمندی من میگم دوست ندارم یه کاری که خودم رییس خودم باشم حقوق بهتر بگیرم

ای بابا البته من به هرحال نمی تونستم هنوز مدرک لیسانسمو نگرفتم میگم این بهتره یا مهدکودک بزنم مادرم ...

مهدکودک بهتره درامدش فکرکنم

البته حقوق معلما الانم بد نیس

میتونی ارشد بخونی دفتر مشاوره بزنی 

مهدکودک بهتره درامدش فکرکنم البته حقوق معلما الانم بد نیس میتونی ارشد بخونی دفتر مشاوره بزنی 

مادرم پدرمو در آورده میگه برو سرکار تو رویا زندگی می کنی همه نمی تونن مطب بزنن من می خوام آیلتس بگیرم برم خارج درس بخونم 

منبع این آزمون ها کسی میدونه از کجاست ؟ داخل بعضی از آزمون ها نوشته منبع آزمون مدرسه مشاوران. این آزمون ها رو در لحظات با آزمون ساز می سازم یا منبع خاصی داره؟؟ ممنون میشم کسی کمک کنه 🙏🏻