2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جان مبارکه من درد یینه دارم کمرم و پاهامم درد میکنه یعضی اوقات

من اصلا نمیتونم کاری انجام بدم 

یکم راه میرم درد میگیره

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞
من 2سال و نیمه .بعد سقط که داشتم جلوگیری هم نکردم .حتی پارسال دو دوره قرص هم خوردم لتروزول اما نشدم

این ماه بیخیال بودی که باردار شدی؟

اخه میگن باید بیخیال شی و استرس نداشته باشی

یا کار خاصی کردی میشه بگی منم انجام بدم

چه بد دکتر برو حتما سونو نرفتی

نه هنوز نرفتم تازه دیروز مثبت شده هفته بعد دکترم هست پیش اون میرم

این ماه بیخیال بودی که باردار شدی؟ اخه میگن باید بیخیال شی و استرس نداشته باشی یا کار خاصی کردی می ...

من خیلی تو فکرش بودم .حتی اینماه هم روز تخمکگذاری رابطه نداشتم قبل و بعدش بوده رابطه ام .اما خدا خواست و شد .من حتی مادرم عمل کرده بود اینجا خونه من بود خیلی کار میکردم و سرپا بودم .ولی اینم بگم نذر کردم و روز اخر ماه رمضون و نیت کردم امام زمان جوابمو داد اصلا فکرشم نمیک‌دم واقعا میگم بعد دوسال و نیم

من خیلی تو فکرش بودم .حتی اینماه هم روز تخمکگذاری رابطه نداشتم قبل و بعدش بوده رابطه ام .اما خدا خوا ...

ان شاللله مبارکت باشه عزیزم 

الان که حامله ای دعات میگیره واسه منم دعا کن که منم اینماه باردار بشم

من دیروز رفتم دارو داد .سونو نوشت برا دوهفته دیگه .فردا هم برم ازمایش

اها خوبه عزیزم  

این دکتر که رفتم پیشش نمیدونم که چه روزهایی میاد بیمارستان باید بپرسم چه روزایی هست که برم پیشش

ان شاللله مبارکت باشه عزیزم  الان که حامله ای دعات میگیره واسه منم دعا کن که منم اینماه باردار ...

مرسی.انشالله خدا اینماه دامنتو سبز کنه ناامید نباش .توکل کن .هر وقت که صلاحت باشه میده .من تصمیم گرفته بودم شهریور ماه برم امپول ازادسازی اینا بزنم 

بتات چند بود بعد چند روز تاخیر

ازمایش بتا ندادم ولی بیبی چکم مثبت شد بعد چهار روز تاخیر