2777
2789
اره دقیقا ولی بیشتر بستگی داره اون پزشکی ک معاینه میکنه خودش دلش بخواد چیکار کنه😅😅 از سال ۹۷ظرفیت ...

حالاموقع مصاحبه معاینشون آنچنان نبودسراستخدامی یه آزمایشاومعایناتی بودکه اصلا...    

فقط خداروشکرمیکنم که همشون تموم شدواقعاروزای سختی بود...دیگه این گرفتاری هانیست تافقط این3سال تموم بشه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ندارم. کلاس میرم از فردا. اما مدرکم ۲ماه دیگه میاد. خواستم بدونم حتما باید تو روز مصاحبه داشته باشم ...

نه اگرنداریدبزاریدبعدکه اومدارائه بدید

مشکلی نداره فقط مصاحبتون روآماده باشید 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

حالاموقع مصاحبه معاینشون آنچنان نبودسراستخدامی یه آزمایشاومعایناتی بودکه اصلا...      ...

وای دقیقا هر روز می فرستادنمون یه جا 

من که سال سومم 

مثل اینکه معلم کم دارن قراره ورودی های ۹۸ رو از سال آینده که میشه سال چهارم تحصیلشون بفرستن سرکار

ممنون عزیزم. دلمو گرم کردی. دعا کن قوانین عوض نشه

نگران نباش  

انشالله قبولی  اگرآزمون خوب دادیدفقط رومصاحبه متمرکزشو

وای دقیقا هر روز می فرستادنمون یه جا  من که سال سومم  مثل اینکه معلم کم دارن قراره ورودی ...

واییی آره شنیدم که قراره بچه های98روبفرستندوحق تدریسشون هم بدن بهشون ولی خیلی سخته هم دانشگاه هم مدرسه میگفتندتودانشگاه ماازشنبه تاچهارشنبه  مدرسه باشه براشون بعدپنجشنبه وجمعه هم کلاس

میگم الانم شماروزیادکارورزی میفرستند؟سخته

من ترم دومم  

میتونم بدونم رتبه و درصداتون چطور بود؟ معدلتون؟ سال اول قبول شدید؟

همشون روتوی یه تاپیک که توامضام لینکش هست نوشتم وگذاشتم 

رتبم1664

درصدامم هست توی تاپیکی که گفتم

معدلم19ونیم به بالابود

بله سال اول قبول شدم

چ‌خوب😍 ممنون

خواهش میکنم  

واییی آره شنیدم که قراره بچه های98روبفرستندوحق تدریسشون هم بدن بهشون ولی خیلی سخته هم دانشگاه ...

من کارورزی یک و دو رو گذروندم نه عزیزم سخت نیست هفته ای یه روز باید بری مدرسه من خچدم اینقد دوست داشتم که تا تایم خالی پیدا میکردم میرفتم 

من کارورزی یک و دو رو گذروندم نه عزیزم سخت نیست هفته ای یه روز باید بری مدرسه من خچدم اینقد دوست داش ...

وای یعنی هروقت بخواییم میتونیم بریم//؟  

خوشبخالتون کاش منم برسم هنوزبرای من2ترم مونده

اینقدرمدرسه دوست دارم برم