2777
2789
سلام عزیزم. یه سوال. موقع مصاحبه مدرک آی سی دی ال باید همراهمون باشه یا بعدا ادامه میدیم. 

سلام برای فرهنگیان منظورتونه نه نیازنیست همراه باشه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من خودم ورودی1400هستم وبه قدگیرنمیدادن امسال

وای سالی ک من رفتم خییلی مزخرف بود به همه چیز گیر میدادن یه دختر بخاطر قد ردشد اینقد گریه میکرد

حالا اون سال کلا مزحرف بودا ولی روزی ک من رفتم اون دکتری ک معاینن میکرد از. همه مزخرف. تر بود بهمون میگفت مانتو لباس زیر و همه رو بزنید بالا ببینم دست هم نمیزدا فقط نگاه میکرد. دوستام ک روزای بعدش رفتن میگفتن از ما اینو نخواست

من تخصصی ها را عالی زدم. هر درس شاید ۹۰.ولی عمومی ها دو درس ۹۰زدم . زبان و کامپیوترم نزدم. احتمال قب ...

البته که بیشتر به ظرفیت های شهرتون و رتبه بقیه مربوطه 

ولی با این درصدایی ک میکید احتمال زیاد قبولید

البته مگه الان کنکور دادید؟!!!

موقع مصاحبه چه مدارکی همراه باشه

اصلا دقیق یادم نیس قبل از مصاحبه اعلام میکنند چه چیزایی نیازه

من خودم این پیام رو ندیدم روز مصاحبه در به در دنبال عکاسی و لوازم تحریر فروشی بانکو فتو کپی بودم 

وای سالی ک من رفتم خییلی مزخرف بود به همه چیز گیر میدادن یه دختر بخاطر قد ردشد اینقد گریه میکرد حال ...

آره شنیده بودم معاینه اشون واقعاخیلی بدبوده اصلایه چیزایی که بعضی شهرابودکه لازم نبود.

ولی من شهرخودمون بودم فقط قدووزن چک کردن میگفتند وزن کمه ردهست که خودم40کیلوبودم مشکلی پیش نیومد

بعدسال98هم کم  گرفتندالان 1400جذب بالاست1401هم مثل اینکه باززیادمیخوان بگیرند

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

نه .آزمون استخدامی آموزش پرورش

بله همراهتون باشه اگردارید

شما قدت بیشتر از 155 بود؟! یا گیر ندادن؟!  

من قدم158بودجزرسته بلندقدهاهم نیستم  ولی خوب کلاگیرنمیدادن  به قدووزن و...این  محدودیته سالای گذشته بود

آره شنیده بودم معاینه اشون واقعاخیلی بدبوده اصلایه چیزایی که بعضی شهرابودکه لازم نبود. ولی من شهرخو ...

اره دقیقا ولی بیشتر بستگی داره اون پزشکی ک معاینه میکنه خودش دلش بخواد چیکار کنه😅😅

از سال ۹۷ظرفیتا زیاد شدن و هی هرسال داره بیشتر میشه 

تا قبلش خییییلی کم بود

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز