2777
2789

با یه آقایی تو رابطه ام خیلی وقتم هست میشناسمش، کلا یجورایی ادم فضولیه حواسش هست به خیلی چیزا، بعد چندشب پیش باهم بودیم یهو بحث باشگاه و برنامه شد راجب مربی باشگاه ما شروع کرد سوال پرسیدن که مطلقه اس فلان جاییه؟ گفتم نمیدونم و خبرش ندارم باز تکرار کردسوالشو منم با خنده واکنش نشون دادم که خجالت نمیکشی منم کنارتم داری امار در میاری؟ ( بچه ها قصدم از واژه مطلقه بی احترامی نیست ولی واقعا این واژه از دهن پسر جماعت با سن بالا که در میاد نود درصد منظور داره) اونم گفت نه بابا الان حرفش شد قبلا یکی از دوستام راجبش صحبت کرده یهو یادم اومد پرسیدم ، من چکارش دارم و اینا..خلاصه بچه ها اون دختره از جهت قیافه و هیکل و تیپ اصلا در حد من نیست، ولی درکل خوشایندم نیس میخوام یجوری دفعه بد بدون اینکه حساسیت به خرج دادن حساب شه و نقطه ضعف بدم که هروقت خواست اذیت کنه به اینا اشاره کنه، بگم دفعه اخرت باشه از من امار میخوای و دنبال این ادمای کج. کوله ای و اگرم بی منظوره فقط جلوه خودتو بد میکنی، بنظرتون چی و چجوری بگم؟ 

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
کات کن 

اووووو خواهر من الان این راهنمایی بود؟ بخاطر اینکه راجب یکی پرسیده؟ حالا یه مقدار صبوری

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه رابطتون جدی چرا حساسیت نشون ندی 

چرا پرسید خندیدی؟ خب یه نگاه جدی بهش میکردی و جواب نمیدادی حساب کار دستش میومد

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
اگه رابطتون جدی چرا حساسیت نظون ندی  چرا پرسید خندیدی؟ خب یه نگاه جدی بهش میکردی و جواب نمیداد ...

ببین واکنشم جدی بود با خنده که میگم منظورم اینه که دعوا راه ننداختم، نمیدونم منظورم مشخصه یانه ولی جدی با تناژ خنده بود، 

اووووو خواهر من الان این راهنمایی بود؟ بخاطر اینکه راجب یکی پرسیده؟ حالا یه مقدار صبوری

والا من بودم اساسی فکرامو میکردم .چ دلیلی داره از بقیه بپرسه شوهره منم همینجوریه ازاینو  اونو می‌پرسید ازم. قبلا من ضایع اش کردم هی الان زیاد نمیرسه ولی هیزه ..توام همینجوری نگذر

خب من عروسی وقتی که دیر بود متوجه شدم چون دوست نبودیم قبلا

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

ببین واکنشم جدی بود با خنده که میگم منظورم اینه که دعوا راه ننداختم، نمیدونم منظورم مشخصه یانه ولی ج ...

خوبه همون خنده رو حذف کن

خط قرمزات رو براش مشخص کن اگه سروگوشش میجنبه یکم ازش فاصله بگیر  فکر نکنه تو رو داره با بقیه هم به دوری بزنه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
والا من بودم اساسی فکرامو میکردم .چ دلیلی داره از بقیه بپرسه شوهره منم همینجوریه ازاینو  اونو م ...

اخه این کلا فضول هست، صرفا در مورد دختر جماعت نیست، دوس داره با خبر باشه، چیزی نیست که بگم صرفا مورد و منظور داره ولی من اصلا نمیخوام دیگه از من بپرسه، بعدم بخواد با اون به من خیانت کنه راهو براش باز میزارم چون دختره از هیچ جهت درحد من نیست، 

خوب این نشونه خوبی نیست اگر تکرار شد بیخیال شو حساسیت بخرج نده ببین تکرار می‌کنه یا نه

هیچ ایده ای برای تذکر دادن نداری؟ اخه بعضی چیزارو میدونم بدون منظور انچام میده ولی خودشو خراب میکنه، حالا این قضیه هم میتونه منظور دار باشه هم نه، ولی میخوام یه تذکری بدم که اگه واقعا بی منظوره خودشو خراب نکنه

خوبه همون خنده رو حذف کن خط قرمزات رو براش مشخص کن اگه سروگوشش میجنبه یکم ازش فاصله بگیر  فکر ...

واقعا نه میشه گفت چیزی دیدم نه میشه گفت ندیدم، هیچوقت چیز مستقیمی نبوده، نه پیامی نه جای خاصی دیدمش نه از کسی شنیدم نه هیچی، ولی غیر مستقیمش میشه همین امار گرفتنه، یا دختر یسری فالو کرده، در این حدا، یکی از دخترا که فالو کرده از دوستام بود ازش پرسیدم این اکانت تاحالا پیامت داده برام اسکرین گرفت هیچ پیامی نبود

بدون لبخند خط قرمزاتو مشخص کن مثلا 

( من فکر میکنم اگر فردی میخواد با کسی رابطه داشته باشه بهتره در عین حال به همون فرد وفادار باشه)

اگرم برای همه همین طوره خب تربیتش سخته ولی باید براش مثال خیالی بزنی و از طرف خودت نتیجه بگیری که این آدم چه جلوه ی بدی داره

ولی بیخیال به نظرت چند بار به دنیا میای که بخوای ی انسان رو دوباره تربیت کنی؟

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

واقعا نه میشه گفت چیزی دیدم نه میشه گفت ندیدم، هیچوقت چیز مستقیمی نبوده، نه پیامی نه جای خاصی دیدمش ...

اها خب شاید کلا کنجکاو ولی رو نده و بذار بدونه خط قرمزته 

بدون لبخند خط قرمزاتو مشخص کن مثلا  ( من فکر میکنم اگر فردی میخواد با کسی رابطه داشته باشه بهت ...

بحث تربیت نیست ولی واقعا درست نیس سر یه کنجکاوی و نمیدونم همچین چیزایی اینجوری ادمو بندازه تو شک، حالا من قطعی نمیگم بی منظوره