2777
2789

خيلي خوبه خيره انشالله

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر کسی در خواب دید که به حج می رود، یا موفق به زیارت خانه خدا می شود و یا عملی را انجام می دهد که برای او ثواب حج کردن می نویسند. اگر بیمار این خواب را ببیند شفا می یابد و اگر مقروض ببیند، دین و قرضش ادا می شود. اگر از دشمنی نا ایمن است، از وی ایمنی خواهد یافت، یا سفری که در آن خیر و برکت وجود دارد، نصیب او می شود.

اگر کسی دید که حج بر او واجب است ولی از رفتن به حج خودداری می کند، نسبت به امانتداری، خیانتکار است و اگر کسی خود را در حال احرام شدن مشاهده کرد، قصد انجام کاری دارد که صوابش کمتر از حج نیست. اگر در خواب در نیت داشته باشد که از استطاعت و توانایی خود در راه انجام امور عام المنفعه استفاده کند، رضای خدا را به دست خواهد آورد و این نیت را اگر در بیداری به انجام رساند، با صواب حج برابر است.

اگر خواب ببینید کسی از نزدیکان شما یا کسی که او را می شناسید به زیارت خانه خدا مشغول است، امنیت خاطر و سلامتی برای او حاصل خواهد شد. دیدن افرادی که غریبه هستند و به زیارت خانه خدا مشغول هستند بنا به شرایطی که آنان را می بینید، تعابیر مختلفی دارد.

خدا میدونه نمیتونم

سخته ولی میشه .... سرد شو بی محلیش کن خودش میاد طرفت ...تمرکزتو بزار رو خودت ...ورزش کن کتاب بخون وقتی کتاب بخونی تازه میفهمی با خودت چند چندی ....هرموقع یادت اومد بهش ب جای اون ب یه دوست یا فامیل زنگ بزن 

من سبز خواهم شد میدانم پرستو ها لا به لای انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت🌺🤞
ای کاش میتونستم دل کندن اگر آسان بود فرهاد دل می‌کند نه کوه

تو که همش حرف خودتو میزنی دختر ...طرف مرد زندگی نیست پشتتو خالی کرد...متوجه ای؟!

من سبز خواهم شد میدانم پرستو ها لا به لای انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت🌺🤞