2777
2789
عنوان

31 سالگی لعنتی

949 بازدید | 63 پست

۳۱ سال از عمرم گذشت چقد دلم میخواست ازدواج کنم مث بقیه ولی نشد ، دلم یه همدم میخواست ،چقد دعا کردم نشد که نشد ، همه دخترای کوچیکتر از من ازدواج کردن ولی انگار خدا اصلا منو نمیبینه 😭😭😭😭

حوصله ندارم اول صبی ، نگید شوهر اخه و بده ، اگه بده خودت چرا شوهر کردی ؟ جای من نیستید نمیدونید بالا رفتن سن و مجرد و بودن ، نگاههای مردم و نیش و کنایه هاشون چجوره . 

به هم پیامبرا توسل کردم چله همه چیز چرفتم ولی انگاز نه انگار ، دیگه به خدا هم اعتقادی ندارم 😭

خدایا خودت هوامو داشته باش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزمممم یعنی اصلا خاستگار نداشتی؟؟ شاید کسی دعایی طلسمی چیزی برات گرفته بختتو بسته بعضی آدمای مریض ...

داشتم ولی جور نشده ، نمیدونم شاید .

نماز  جعفر طیار خیلی برای ازدواج  خوبه  

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

منم ۳۱ سالمه

کی‌گفته شوهر بده 

اگه طرف انسان باشه که خیلی هم خوبه

وای حالا که خواستگار نداری 

حال خودت رو خراب نکن

ان شالله میاد

کارمند کجای

کدوم شهری

♥️در تاپیکهای ختم صلوات لطفا منو تک کنید♥️🌼گروه ختم قرآن و چله و‌نماز داریم تو واتساپ اگه دوست داشتید درخواست دوستی بدید🌼♥️شرط ورود به گروه ما فعال بودنه♥️🌼خانمهای روشن فکر لطفا ریپ نزنید 🌼
به نظرم دعایی چیزی بگیر

والا جایی رو بلد نیستم خودمم خیلی خسته ام ، حتی به کمتر از خودمم برا ازدواج راضی شدم ولی جور نشد که نشد 😔😔😔😔

حوصله چله دیگه ندارم یعنی اعتقادی ندارم ، اخه خیلییییی گرفتم ولی نتیجه نگرفتم 

حالتو میفهمم کامل،اگر تاپیکامو ببسنی میفهمی خودمم تقریبا تو شرایط توام

ببین این چله خیلی بزرگه

تجربه کردم خودم

تو شروع کن به چهل روز نرسیده دلت آروم میگیره و انگار داری حاجت روا میشی

این چله رو بگیر و به حضرت علی اصغر توسل کن

گدای در خانه حسینم❤