2789
عنوان

دارم دق میکنم

660 بازدید | 37 پست

ماه پیش رابطه مشکوک داشتم بلافاصله هم قرص اورزانسی خوردم سه روزپریودم دیرکرده امروزصبح بی بی چک زدم مثبت شد.پسرم تازه دوسالش شده چه گلی به سرم بگیرم.

تا ب دنیا بیاد پسرت 3سالش میشه

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شرایط نگهداریشو ندارید؟؟ 

وای من اعصاب وحوصله بچه ندارم همین یه دونه هم بخدانمیدونستم چه جوریه آوردم .دوسال باهاش درس خوندم الان پایان نامه دارم تازه خوشحال بودم بزرگ شده بعدپایان نامه برم سرکاردنبال علایق خودم.ازبچه بدم میاد

وای من اعصاب وحوصله بچه ندارم همین یه دونه هم بخدانمیدونستم چه جوریه آوردم .دوسال باهاش درس خوندم ال ...

اول اروم باش، ارامشتو حفظ کن تا بتونی ی تصمیم درست بگیری، مادر شدن حس قشنگیه چه یبار چه چندبار... ولی زندگی خودته و بستگی به تصمیم تو داره... الانم دنیا به اخر نرسیده با ارامش ی تصمیم منطقی و درست بگیر 

شرایطت سخته

ناراحتی هاتو بکن گریه هاتو بکن

ولی خیلی زود خودت رو جمع کن

خدا یه هدیه قشنگ بهت داده که سه سال دیگه حکمتش رو میفهمی

♥️در تاپیکهای ختم صلوات لطفا منو تک کنید♥️🌼گروه ختم قرآن و چله و‌نماز داریم تو واتساپ اگه دوست داشتید درخواست دوستی بدید🌼♥️شرط ورود به گروه ما فعال بودنه♥️🌼خانمهای روشن فکر لطفا ریپ نزنید 🌼
آخه من ادم سقط وکشتن بچه هم نیستم.

درود بر شرفت

♥️در تاپیکهای ختم صلوات لطفا منو تک کنید♥️🌼گروه ختم قرآن و چله و‌نماز داریم تو واتساپ اگه دوست داشتید درخواست دوستی بدید🌼♥️شرط ورود به گروه ما فعال بودنه♥️🌼خانمهای روشن فکر لطفا ریپ نزنید 🌼
وای من اعصاب وحوصله بچه ندارم همین یه دونه هم بخدانمیدونستم چه جوریه آوردم .دوسال باهاش درس خوندم ال ...

دقیقاا من شرایط شما رو داشتم ولی نشد هر کاری کردم بندازمش 

الان 8سالشه گل پسرم 

خدایا لحظه ای مرا به حال خود رها نکن