2777
2789
عنوان

لیزر بیکینی حلال

3799 بازدید | 150 پست

دوستان من تشویق نمیکنم که برید لیزر اما دوستانی که برای بیکینی اقدام میکنند بدونن اخیرا مراکزی هستند ک برای اون ناحیه دستگاه رو میدن خودتون انجام بدید ک به لحاظ شرعی ایرادی نداشته باشه، درد خاصی هم نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخوام برم. وا خب چرا شایدخودمون نتونیم بزنیم

حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکر‌ش هستم! شکرت.. 

من رفتم تموم شد دیگه یک سال میشه

اما اون مرکزی که شما میگی نه نرفتم

الان تجسم میکنم

دستگارو میداد نمیتونستم یه جاهایی نمیشه

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
 لیزر با شیو فرق داره.کار تخصصیه. حلال و حرومش چیه دیگه؟!

تخصص خاصی نمیخواد میده بهت میگه توضیح چیکار کنی . موضوع پزشکی نیست ک اشکالی نداشته باشه بحث زیبایی و غیر ضرور هست

لیزر با شیو فرق داره.کار تخصصیه. حلال و حرومش چیه دیگه؟!

شرعی حرامه 

اما به دست منم میداد من خودم انجام نمیدادم 

آموزش داره الکی نیست که بزنی پوست رو نابود کنی

تخصص خاصی نمیخواد میده بهت میگه توضیح چیکار کنی . موضوع پزشکی نیست ک اشکالی نداشته باشه بحث زیبایی و ...

نه عزیز تخصص میخواد 

آموزش داره کلاس داره مدرک داره!!!! کشکی نیست که

چه خوب ،شهرماادم مقیدنداره بده دست خودمون

به نظرم تقاضا زیاد باشه همراه میشن، یه جای دیگه بودش دید همه زنگ میزنن میپرسن شما میدید خودمون یا نه ، برهمون جدیدن داره اینکارو میکنه مذهبی هم نیست